Πάτρα: Τροχαίο σοκ στην Εθνική Οδό – Νεκροί παππούς και εγγονός

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν από τις 11 το βράδυ στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Αθηνών στο ύψος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με αποτέλεσμα τον θάνατο δύο ανθρώπων (παππού και εγγονού) και τον τραυματισμό άλλων δύο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το σοκαριστικό τροχαίο υπέκυψε στα τραύματά του ο οδηγός τουςενός ΙΧ, ενώ το μικρό παιδί που επέβαινε στο όχημα μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, όπου παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών (του έκαναν ΚΑΡΠΑ επι ώρα) να τον κρατήσουν στην ζωή δεν

τα κατάφερε.

Πώς συνέβη το τροχαίο

Όπως αναφέρει το tempo24.News ο οδηγός του οχήματος, ενώ εκινείτο στο ρεύμα προς Πάτρα έχασε τον έλεγχο κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.

Στη συνέχεια πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα με γυναίκα οδηγό η οποία μόλις ξεκινούσε με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο της να πάρει φωτιά.

Στο πολυτελές αυτοκίνητο επέβαινε κι ένα παιδί, που έχασε τη ζωή του.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα τέσσερα ασθενοφόρα, αστυνομία και άνδρες της Πυροσβεστικής οι οποίοι προχώρησαν στον απεγκλωβισμό των επιβατών.

Πληροφορίες του tempo24.news αναφέρουν πως διακομίστηκαν στο ΠΠΝΠ δύο σοβαρά τραυματίες, ένας άνδρας και μία γυναίκα. Η γυναίκα διασωληνώθηκε. Αργότερα έγινε γνωστό πως ο παππούς και ο εγγονός κατέληξαν.

Διαβάστε επίσης

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου

Νέες ταυτότητες: Ανοίγει η πλατφόρμα για τα ραντεβού των πολιτών

Kακοκαιρία Elias: Έρχονται έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες – Σε ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάτρα, Τροχαίο, Εθνική Οδό – Νεκροί,patra, trochaio, ethniki odo – nekroi