Περαστικός έβαλε τρικλοποδιά σε ύποπτο που κυνηγούσε η αστυνομία (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Αστυνομικοί κυνηγούσαν ένα βαποράκι ναρκωτικών. Δρασκελιά, δρασκελιά ο ύποπτος ξέφευγε, μέχρι που ένας περαστικός άπλωσε το πόδι του, και ο ύποπτός σωριάστηκε στο πεζοδρόμιο.

Το περιστατικό συνέβη στο νοτιοδυτικό Λονδίνο. Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει ένα 17χρονο βαποράκι και περίμεναν μέσα στα οχήματα τους τη στιγμή που θα γινόταν η συνδιαλλαγή, για να τον συλλάβουν.

Όταν ο 17χρονος έδωσε τα ναρκωτικά, οι σειρήνες ήχησαν και από τα περιπολικά βγήκαν άνδρες της αστυνομίας που άρχισαν να τον καταδιώκουν. Ο 17χρονος όμως φαίνεται ότι είχε φτερά στα πόδια

και βήμα βήμα, δρασκελιά τη δρασκελιά, όλο και ξέφευγε από τους διώκτες του.

Στην άκρη ενός πεζοδρομίου περπατούσε αμέριμνος με τη φίλη του ένας άνδρας. Στα πλάνα είναι αυτός που φοράει το καφετί σακάκι. Περπατάει και μιλάει με τη φίλη του και τίποτε δεν δείχνει πως έχει αντιληφθεί στο έπακρο το κυνηγητό που εξελίσσεται μπροστά στα μάτια του.

Όταν ο 17χρονος φτάνει στο μέρος του, ο άνδρας με το σακάκι απλώνει το πόδι σαν να μη συμβαίνει τίποτε και το βαποράκι παραπατάει στην τρικλοποδιά του και σωριάζεται το πεζοδρόμιο. Οι αστυνομικοί τον προλαβαίνουν και του περνούν χειροπέδες.

Ο άνδρας με το σακάκι, σαν να μην είχε συμβεί τίποτε συνέχισε να μιλά με τη φίλη του και να περπατά αργά, απολαμβάνοντας τον περίπατο του.

αστυνομίαΛονδίνοτρικλοποδιάβαποράκιπεραστικόςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα