Πηνελόπη Αναστασοπούλου σε Δημήτρη Λιγνάδη: «Είναι τραγικό κι επικίνδυνο που κυκλοφορείς ελεύθερος ακόμα»

Αναβολή για τις 21 Μαρτίου 2025 πήρε το Εφετείο για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη ύστερα από σχετικό αίτημα που υπέβαλε ο δικηγόρος ενός εκ των καταγγελλόντων καθώς όπως είπε, ο εντολέας του «μετά από μια περίοδο ανεργίας ξεκίνησε εργασία με εξαμηνιαία σύμβαση και δεν δικαιούται άδειας ακόμη».

«Είναι τραγικό και επικίνδυνο να θέλουμε να βάλουμε κάποιον φυλακή για βιασμό, επειδή τον αντιπαθούμε, επειδή μας έχει πικράνει, επειδή δεν μας φέρθηκε σωστά. Γιατί το λέω αυτό; Γιατί είναι βαθύτατα προσβλητικό για τα πραγματικά θύματα του βιασμού» είπε ο

Δημήτρης Λιγνάδης κατά τις πρώτες του δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου να ξεσπά μέσω ενός story της στο Instagram.

«Είναι τραγικό και επικίνδυνο που κυκλοφορείς ελεύθερος ακόμα» έγραψε η ηθοποιός.

Όταν πάντως ξεκινήσει η δίκη ο Δημήτρης Λιγνάδης θα δικαστεί από μηδενική βάση για τους βιασμούς ανήλικων αγοριών καθώς μετά την ανακοίνωση της απόφασης του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου η εισαγγελία Εφετών έκρινε ότι στον πρώην επικεφαλής του Εθνικού Θεάτρου θα έπρεπε να επιβληθεί μεγαλύτερη ποινή όπως επίσης και ότι θα πρέπει να επανεξεταστεί και η αθώωσή του για την τρίτη κατηγορία βιασμού σε βάρος ανηλίκου. 

Διαβάστε επίσης:

Τζένιφερ Λόπεζ: Το τετ α τετ με τον Ματ Ντέιμον μετά την πρεμιέρα του «Unstoppable» – Απών ο Άφλεκ

Μις Λίβανος: Παντρεύτηκε στην Ελλάδα και έκανε τη δεξίωση στο ΟΑΚΑ (Photos)

Νικολέττα Ράλλη: Ξέσπασε για μήνυμα που έλαβε από παντρεμένο άνδρα – «Η γυναίκα σου ξέρει τις μ@@ς που στέλνεις;»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Δημήτρη Λιγνάδη, Είναι,pinelopi anastasopoulou, dimitri lignadi, einai