Προολυμπιακό τουρνουά: Ντέρμπι δίχως αύριο για την Εθνική κόντρα στη Σλοβενία – Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης του μεγάλου ματς

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ έχει μπροστά της μία μεγάλη πρόκληση σήμερα. Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Σλοβενία των Λούκα Ντόντσιτς και Βλάτκο Τσάντσαρ στις 17:30 με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ1 και το Novasports Start.

Η νίκη είναι μονόδρομος για τους παίκτες του Βασίλη Σπανούλη, ενώ αν αυτή έρθει,

θα χρειάζονται μία ακόμη, την Κυριακή (7/7, 21:00) στον τελικό, απέναντι στη νικήτρια του ημιτελικού Κροατία-Δομινικανή Δημοκρατία (6/7, 21:00), για να φτιάξουν βαλίτσες για το Παρίσι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Εθνική Ελλάδας κατέλαβε αήττητη την πρωτιά του Β΄ ομίλου, με δύο νίκες επί των Δομινικανής Δημοκρατίας (109-82) και Αιγύπτου (93-71). Στον αντίποδα, οι Σλοβένοι «πλήρωσαν» την κακή εμφάνιση στην πρεμιέρα και την ήττα από την Κροατία με 108-92, για να βρουν την «οικοδέσποινα» Ελλάδα στον δρόμο τους μία ημέρα νωρίτερα απ’ ό,τι νόμιζαν.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε στο ματς με την Αίγυπτο, η μαγνητική έδειξε κάκωση στον αριστερό επιγονατιδικό τένοντα με οίδημα και θα μείνει εκτός τόσο απέναντι στη Σλοβενία όσο και από τον τελικό, αν βέβαια προκριθεί η Εθνική.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο θα βρίσκεται στο ΣΕΦ ως φίλαθλος, με ειδική μπότα, μετά τη ρήξη στον Αχίλλειο τένοντα στις αρχές Μαϊου με τους Μπακς και έχασε και το Προολυμπιακό Τουρνουά.

Οι δύο αστέρες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο των Μιλγουόκι Μπακς και ο Λούκα Ντόντσιτς των φιναλίστ του ΝΒΑ φέτος Ντάλας Μάβερικ συγκεντρώνουν πάνω τους τα βλέμματα, όχι μόνο των 11.000 τυχερών φιλάθλων που θα βρίσκονται στο ΣΕΦ αλλά όλων των φίλων του μπάσκετ σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Διαβάστε επίσης:

Euro 2024: Πέρασε στους «4» η Γαλλία μετά από αγώνα θρίλερ με την Πορτογαλία – Κρίθηκε στα πέναλτι

Μαρία Σάκκαρη: Αποκλείστηκε από το Wimbledon από την Ραντουκάνου

Euro 2024: Με χρυσό γκολ του Μερίνο η Ισπανία ξέρανε τη Γερμανία στο 120΄και προκρίθηκε στους «4» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Προολυμπιακό, Ντέρμπι, Εθνική, Σλοβενία –,proolybiako, nterbi, ethniki, slovenia –