Ραγκούσης για Κασσελάκη: Αν είχε δείξει τον πολιτικό του εαυτό δε θα είχε εκλεγεί

Πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπολύει ο Γιάννης Ραγκούσης, ένας εκ των 87 που υπέγραψαν το γνωστό πλέον κείμενο.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Γιάννης Ραγκούσης είπε, μεταξύ άλλων, ότι «τίθεται θέμα επιλογών της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ», προσθέτοντας:

«Εάν ο κ. Κασσελάκης

είχε γνωστοποιήσει πριν την εκλογή του ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τα πραγματικά του πιστεύω και αν είχε δείξει τον πολιτικό του εαυτό, πιστεύω ότι δεν θα είχε εκλεγεί».

«Όσοι τον ψήφισαν, δεν είχαν την πραγματική του εικόνα», ανέφερε ακόμη ο Γιάννης Ραγκούσης.

Παράλληλα, είπε ακόμη ότι «αν ανοίξει θέμα ηγεσίας, θα δούμε όλα τα δεδομένα… Αν πάμε σε εκλογές, θα πάρει τις μισές ψήφους από όσες είχε πάρει», συμπληρώνοντας ότι «αν συνεχίσει, θα μετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ σε κόμμα υπαλλήλων και δουλικών».

Τέλος, ο Γιάννης Ραγκούσης επέρριψε στον Στέφανο Κασσελάκη την ευθύνη για τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες ευρωεκλογές.

Την ίδια ώρα, η Όλγα Γεροβασίλη, η οποία είναι επίσης μία εκ των 87 που υπέγραψαν την επιστολή, ανέφερε ότι «δεν υπάρχει επιστολή ρήξης και δεν υπάρχει ρήξη και δεν υπάρχει αμφισβήτηση ούτε του Προέδρου, του Στέφανου Κασσελάκη», επισημαίνοντας ότι «το κείμενο είναι καθαρό. Δεν αμφισβητείται ο Πρόεδρος, πιο καθαρά δεν μπορώ να το πω».

Διαβάστε επίσης:

Γεροβασίλη: Το κείμενο των 87 δεν αμφισβητεί τον Κασσελάκη – Όσοι μαζεύουν υπογραφές δεν του κάνουν καλό, δεν απειλείται από κάποιον

Ο νέος εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί στην τελική αναμέτρηση – Κασσελάκης vs Τσίπρας η πραγματική κόντρα

Κώστας Καραμανλής: Πώς η ιδέα για την εκλογή του στην Προεδρία της Δημοκρατίας μπορεί να κερδίσει έδαφος στη ΝΔ

Keywords
Τυχαία Θέματα