Ραγκούσης: Παρόρμηση και όχι οργανωμένο σχέδιο η απόδραση Σταμάτη

ΕΛΛAΔΑ

Σε παρόρμηση αποδίδει την απόδραση της Βίκυς Σταμάτη, ο συνήγορος της Φραγκίσκος Ραγκούσης. Ο κ. Ραγκούσης Μιλώντας στο Mega Σαββατοκύριακο περιέγραψε το τηλεφώνημα που δέχθηκε από άγνωστο άνδρα ο οποίος του είπε ότι βρίσκεται με την Βίκυ Σταμάτη και θέλει να παραδοθεί.

Ο κ. Ραγκούσης

απέδωσε την απόδραση σε παρόρμηση. Δεν υπήρχε οργανωμένο σχέδιο υποστήριξε ο δικηγόρος καθώς όπως είπε η Βίκυ Σταμάτη περιφερόταν για ώρες σε μικρή απόσταση από το Δρομοκαΐτειο για ώρες μέχρι να κουραστεί και να βρει καταφύγιο στην εκκλησία, όπου και εντοπίστηκε.

Οργανωμένο σχέδιο βλέπει η ΕΛΑΣ

Πάντως, σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους, οι επιτελείς της ΕΛΑΣ εκτιμούν ότι πρόκειται για ένα οργανωμένο σχέδιο απόδρασης, του οποίου όμως κάποια λεπτομέρεια δεν πήγε καλά με αποτέλεσμα η κ. Σταμάτη να αναγκαστεί να παραδοθεί.

Μάλιστα ορισμένοι εκτιμούν πως η ενέργεια των αστυνομικών να παρακολουθήσουν άμεσα τις κινήσεις των γονιών της Β. Σταμάτη, οι οποίοι είχαν μαζί τους και το παιδί της, είχε ως αποτέλεσμα εκείνη να μην μπορέσει να το συναντήσει και να το πάρει ώστε στη συνέχεια να φύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Βίκυ ΣταμάτηΡαγκούσηςαπόδραση Σταμάτη.
Keywords
Τυχαία Θέματα