Σασμός: Happy end με έναν λαμπερό γάμο και μια εγκυμοσύνη… έκπληξη! (Videos)

Οριστική αυλαία έριξε χθες, Δευτέρα (8/7) «Σασμός», έπειτα από τρία χρόνια καθημερινής προβολής της σειράς μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Μετά από ίντριγκες, βεντέτες και δολοφονίες, το τελευταίο διπλό επεισόδιο μοίρασε χαμόγελα, καθώς η είδηση της εγκυμοσύνης της Αργυρούς έφερε το πολυπόθητο happy end.

Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν ένα γλέντι τρικούβερτο με άρωμα και λεβεντιά Κρήτης

το οποίο στήθηκε λίγο πριν το μεγάλο φινάλε με όλους τους ήρωες της σειράς να διασκεδάζουν στον γάμο του Αστέρη και της Αργυρούς. Ένας γάμος που ήρθε να συμβεί τρία χρόνια μετά τον θάνατο του Μαθιού.

«Γαμπρέ, σου την παραδίδω. να την προσέχεις σαν τα μάτια σου» είπε ο Παύλος πηγαίνοντας τη νύφη πλάι στον γαμπρό με εκείνον να του δίνει τον λόγο του.

Το ένα flashback διαδέχθηκε το άλλο, εκείνη τη στιγμή, για να διακόψει ο παπάς την σκέψη του ζευγαριού και να ξεκινήσει το μυστήριο.

Βέβαια, ο Αστέρης είχε το μεγαλύτερο κενό μέσα του παρά την ευτυχία που βίωνε και αυτό δεν ήταν άλλο από την απουσία του αδερφού του, Μαθιού.

Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως το παρών σε αυτό το γλέντι έδωσε μουσικά και ο Γιάννης Κότσιρας ο οποίος είναι, άλλωστε, η «φωνή» του Σασμού ερμηνεύοντας το soundrack της καθημερινής σειράς του Alpha.

«Θέλω λοιπόν να σας αφιερώσω το επόμενο τραγούδι κι αν γίνεται να ανοίξετε τον χορό» τόνισε ο τραγουδιστής, απευθυνόμενος στο πρωταγωνιστικό δίδυμο, το οποίο ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του και ανέβηκε στη σκηνή, δίνοντας τον πρώτο χορό ως νεόνυμφοι και τον… τελευταίο σαν ήρωες της καθημερινής σειράς του Alpha.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Ο Ορφέας Αυγουστίδης αποχαιρετά τον «Αστέρη» – Η συγκινητική ανάρτηση

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η ΕΡΤ ετοιμάζει υπερπαραγωγή με 900 ώρες live κάλυψης

Απολύθηκε γιατί πήρε συνέντευξη στον Μπάιντεν με «σκονάκι» από τον Λευκό Οίκο

Keywords
Τυχαία Θέματα