«Σενάρια επιστημονικής φαντασίας», απαντούν κύκλοι Κασσελάκη στα περί σχεδίου διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ

Πηγές από το περιβάλλον του Στέφανου Κασσελάκη διαψεύδουν κατηγορηματικά δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία στοχεύει στη δημιουργία νέου κόμματος.

Κάνουν λόγο για ανυπόστατα δημοσιεύματα και μιλούν για προβοκάτσια, υπενθυμίζοντας ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει χαρακτηρίσει ουκ ολίγες φορές τον ΣΥΡΙΖΑ, το κοινό μας σπίτι. Μάλιστα, «δείχνουν» όσους «καταπατούν το καταστατικό του κόμματος» ως υπεύθυνους για τη ρευστοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Στην απεγνωσμένη τους προσπάθεια να βγάλουν τον Στέφανο Κασσελάκη από την κούρσα της διεκδίκησης της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ, κάποιοι αναφέρονται σε ένα δήθεν σχέδιο του κ. Κασσελάκη να “εξαΰλωσει τον ΣΥΡΙΖΑ προτού φτιάξει νέο κόμμα”. Μάλιστα έσπευσαν να … καταγράψουν και αντιδράσεις πάνω στο απόλυτο ψέμα. Σενάρια επιστημονικής φαντασίας, που δεν αξίζουν ούτε διάψευσης. Τη ρευστοποίηση επιζητούν εκείνοι που καταπατούν το καταστατικό του κόμματος», σημειώνουν.

»Αντιθέτως, ο Στέφανος Κασσελάκης περιοδεύει – για μία ακόμη φορά – σε ολόκληρη την Ελλάδα μαζί με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας να κρατήσει ενωμένο το κόμμα. Η αφοσίωσή του στην ενδυνάμωση και στον εκσυγχρονισμό του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει αμετάβλητη, όπως και ο στόχος του να προασπίσει τις αρχές του κόμματος», επισημαίνουν.

«Ο Κασσελάκης είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία για την διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ»

Νωρίτερα, κύκλοι της πλειοψηφίας σχολιάζοντας δημοσιεύματα που μιλούν για αναφορές του Στέφανου Κασσελάκη, στο πλαίσιο των περιοδειών του, σε σχέδιο «εξαϋλωσης» του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για ενοικίαση γραφείων 1.500 τ.μ. στην Πειραιώς, ανέφεραν πως εκλαμβάνουν τη μη διάψευση των δημοσιευμάτων αυτών ως «επιβεβαίωση» ότι «ο κ. Κασσελάκης είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία για την διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και την εξυπηρέτηση των συμφερόντων που επιθυμούν την διατήρηση της ΝΔ στην διακυβέρνηση της χώρας».

Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα στα «Νέα Σαββατοκύριακο», ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε μία από τις συγκεντρώσεις που πραγματοποίησε την εβδομάδα που πέρασε ερωτήθηκε γιατί δεν φτιάχνει το δικό του κόμμα, και -κατά το δημοσίευμα πάντα – απάντησε πως «στόχος του είναι πρώτα να εξαϋλώσει τον ΣΥΡΙΖΑ, να τον φτάσει στο μη περαιτέρω, στο 0,5%, δημοσκοπικά αν είναι δυνατόν, και εν συνεχεία να προχωρήσει στη δημιουργία ενός καινούργιου “ΣΥΡΙΖΑ”. Ενός κόμματος δηλαδή, το οποίο θα κινείται στην Αριστερά, αλλά δεν θα διαθέτει τις παθογένειες του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ». Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως ερωτήθηκε «πού θα βρεθούν τα χρήματα» και απάντησε πως «θα βρεθούν» χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Επίσης, στο πρωτοσέλιδο της Real News αναφέρεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης νοίκιασε γραφεία 1.500 τ.μ. στην Πειραιώς.

Αναλυτικά το σχόλιο των κύκλων της πλειοψηφίας, με αφορμή τα παραπάνω δημοσιεύματα:

«Η σιωπή και η μη διάψευση δημοσιεύματων σε μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδες αυτό το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τα οποία ο κ. Κασσελάκης θέλει να εξαΰλωσει το ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ενώ έχει ενοικιάσει γραφεία 1500m2 επιβεβαιώνει την αλήθεια και των δημοσιευμάτων και των προθέσεων του έκπτωτου κ. Κασσελάκη.

Επιβεβαιώνει ότι ο κ. Κασσελάκης είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία για την διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και την εξυπηρέτηση των συμφερόντων που επιθυμούν την διατήρηση της ΝΔ στη διακυβέρνηση της χώρας. Θα παρακολουθούμε τα έκτροπα για την ίδρυση του κόμματος Κασσελάκη και τον κατήφορο που θα φτάσει και στην δημόσια στήριξη της ΝΔ. Το έχει ξανακάνει “άλλωστε”…

Διαβάστε επίσης:

Φάμελλος: «Το διακύβευμα των εκλογών δεν είναι ποιος θα γίνει πρόεδρος, αλλά αν θα υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ»

Στέφανος Κασσελάκης: Εσείς θα αποφασίσετε εάν θέλετε να υπάρξει άρση εμπιστοσύνης στην προεδρία μου ή όχι (Video)

Βάσω Παπανδρέου: Βαρύ το κλίμα στην κηδεία της «σιδηρά κυρίας» του ΠΑΣΟΚ

Keywords
Τυχαία Θέματα