ΣΚΑΪ: Στα «σκληρά» από την αρχή της εβδομάδας – Πρεμιέρες για δύο βαρβάρατα ριάλιτι (Video)

Στο πλαίσιο της προσπάθειας να ανατοποθετηθεί στον στίβο του ανταγωνισμού φιλοδοξώντας να αποκομίσει καλύτερο μερίδιο τηλεθέασης τη νέα σεζόν, συγκριτικά με τις προηγούμενες και ιδιαίτερα στην prime time ζώνη, ο ΣΚΑΪ ρίχνει στη «μάχη των μαχών», σήμερα και αύριο, το «βαρύ πυροβολικό» του. Τα ριάλιτι «Survivor» και «Tempting fortune».

Στο «Survivor», κανάλι και παραγωγός εταιρεία

αλλάζουν – θεωρητικά – τα μέχρι τώρα δεδομένα. Τέρμα οι επαγγελματίες-γυρολόγοι των ριάλιτι.

Πιθανόν έγινε αντιληπτό, έστω και με καθυστέρηση, ότι το «μοντέλο» αυτό δεν «τραβάει». Ούτε και το μονότονο του στίβου με τα αγωνίσματα λες και είναι παιδική κατασκήνωση.

Το «Survivor» έχει πρεμιέρα σήμερα στις 21.00 (και από αύριο, καθημερινά στις 22.15) και οι 18 που παίρνουν μέρος σε αυτό είναι «άνθρωποι της διπλανής πόρτας» οι οποίοι με μόνες αποσκευές τα
ρούχα που φορούν, και μοναδικό εξοπλισμό τις αντοχές τους, καλούνται να αναμετρηθούν με τον εαυτό τους και τη φύση «κάτω από τις πιο ακραίες συνθήκες» (με το αζημίωτο, εννοείται, για κάθε εβδομάδα παραμονής στο πρόγραμμα) με απώτερο σκοπό το χρηματικό έπαθλο για το νικητή (πέρσι
ήταν 100.000 ευρώ).

«Φέτος το «Survivor» επιστρέφει στις ρίζες του, για να ζωντανέψει στις οθόνες μας τον απόλυτο ορισμό της επιβίωσης», επισημαίνει ο σταθμός και δίνει έμφαση στη συμβίωση που «είναι η πρώτη μεγάλη πρόκληση».

Ξεκάθαρες οι προθέσεις εξ αρχής. Το ριάλιτι θα το παρουσιάζει ο Γιώργος Λιανός.

Από αύριο, Τρίτη (17/9) κάνει πρεμιέρα (21.00) το επίσης ριάλιτι «Tempting fortune» το οποίο έχει κοινή βάση με το «Survivor» – τη συνύπαρξη στην ύπαιθρο – αλλά διαφέρει στην πλοκή και τις προκλήσεις.

«12 διαγωνιζόμενοι θα ξεκινήσουν ένα απαιτητικό ταξίδι, έχοντας στη διάθεσή τους 300.000 ευρώ. Θα πρέπει να προχωρήσουν βήμα βήμα και θα συναντήσουν παγίδες και δυσκολίες, που θα τους ωθήσουν στα όριά τους.

Κυρίως θα αντιμετωπίσουν ελκυστικούς πειρασμούς, τους οποίους μπορούν να “αγοράσουν” αλλά θα τους… στοιχίσουν ακριβά. Οι παίκτες πρέπει να επιβιώσουν, να πάρουν κρίσιμες αποφάσεις και να αποφύγουν τη λάθος απόφαση. Το θέμα είναι αν θα υποκύψουν στον πειρασμό ή θα αντισταθούν», δίνει το πλαίσιο ο σταθμός.

Από αύριο, πρώτα θα βγαίνει στον αέρα το «Tempting fortune» και στη συνέχεια θα μεταδίδεται το «Survivor». Που σημαίνει ότι στο βραδινό τρίωρο (και βάλε) του ο ΣΚΑΪ έως το Δεκέμβριο- σύμφωνα με τους μέχρι τώρα προγραμματικούς σχεδιασμούς- θα έχει «σκληρά» ριάλιτι σόου μόνον.

Διαβάστε επίσης

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Buongiorno: «Οι Τρεις Χάριτες και η Μπεμπέκα επιστρέφουν στο Mega»

Δημοσιογράφος βγήκε live από τις γραμμές του τρένου – Του κόρναρε για να μην τον πατήσει (Video)

Κατερίνα Καινούργιου: «Έρχεται το πιο όμορφο ταξίδι» – Η ανάρτηση όλο νόημα πριν την πρεμιέρα

Keywords
Τυχαία Θέματα