ΣΚΑΪ: Τρεις έφυγαν, τρεις έρχονται στο «The Voice»

Συνδυασμός δοκιμασμένων επιλογών με θεωρητικά μη αναμενόμενες αλλαγές προσώπων αποτελεί το τελικό σχήμα της κριτικής επιτροπής του μουσικού σόου «The Voice». Αλλαγές και στην παρουσίαση.

Προφανές είναι ότι ο Γιώργος Λιανός δεν θα μπορεί να είναι ο παρουσιαστής του προγράμματος όταν αρχίσει η μετάδοση του στον ΣΚΑΪ καθώς κάνει περιγραφές και παρουσίαση στον «Survivor» και βρίσκεται στην Δομινικανή Δημοκρατία, όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα του ριάλιτι.

Την παρουσίαση θα αναλάβει καλλιτέχνης με… προϋπηρεσία στα συγκεκριμένα καθήκοντα, έχοντας αφήσει ανεξίτηλα

το «αποτύπωμα» του στο ρόλο του παρουσιαστή με την ευρηματικότητα και την επινοητικότητα που τον διακρίνουν στην αλληλεπίδραση με τα μέλη της κριτικής επιτροπής και στις «παρεμβάσεις» που έκανε στα επεισόδια του σόου, όταν του δίνονταν αφορμές και το καλούσαν οι περιστάσεις.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, αυστηρά για το «The Voice», επιστρέφει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου,  στα τηλεοπτικά πλατό, καθώς έχει λάβει από καιρό απόφαση να απέχει από την τηλεόραση, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση.

Επίσης έχει ανανεωθεί η μισή κριτική επιτροπή. Από την παλιά τετράδα παραμένουν και συνεχίζουν η Έλενα Παπαρίζου και ο Πάνος Μουζουράκης. «New entries», λέγεται ότι, αποτελούν οι Χρήστος Μάστορας και Γιώργος Μαζωνάκης. Όπερ σημαίνει ότι ο Σάκης Ρουβάς, δεν συνεχίζει στο συγκεκριμένο πρόγραμμα για φέτος. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα είναι τηλεοπτικά ανενεργός.

ΣΚΑΪ και Acun Medya προετοιμάζονται για το ριάλιτι αθλητικών χαρακτηριστικών «Exatlon». Η εταιρεία παραγωγής θέλει να αξιοποιήσει τον Σάκη Ρουβά στην παρουσίαση του και λόγω της ενασχόλησης του με τον αθλητισμό στα νεανικά χρόνια του ως επικοντιστή και  αργότερα ως γουίντσέρφερ αλλά και πιο πρόσφατα ως αθλητή του βραζιλιάνικου ζίου ζίτσου, ως γκολφερ και ως ποδηλάτη.

Διαβάστε επίσης:

Κυρίαρχος τηλεθέασης και το Σαββατοκύριακο ο «Εκατομμυριούχος» του ΑΝΤ1

Άνετη επικράτηση του Σκάι το Σάββατο, μοιράστηκε την πρωτιά της Κυριακής με το Mega

Ακάθεκτος ο «Εκατομμυριούχος», συνέχισε να ηγείται της κούρσας τηλεθέασης και την Παρασκευή

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΣΚΑΪ, Τρεις, The Voice,skai, treis, The Voice