Στη Νέα Σμύρνη ο Στέφανος Κασσελάκης – Θερμή υποδοχή (Photos)

Στη Νέα Σμύρνη βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, όπου εκατοντάδες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και απλός κόσμος του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας Θεοδώρα Τζάκρη, ο κοινοβουλευτικός

εκπρόσωπος Γιώργος Γαβρήλος, ο δεύτερος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Γιάννης Σαρακιώτης, η συντονίστρια ΕΠΕΚΕ Γιώτα Πούλου, η αναπληρώτρια συντονίστρια ΕΠΕΚΕ Ράλλια Χρηστίδου, η τομεάρχης πολιτισμού Κυριακή Μάλαμα, ο τομεάρχης δικαιοσύνης Αλέξανδρος Αυλωνίτης και ο διευθυντής της ΚΟ, Θάνος Μωραΐτης.

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν επίσης υποψήφιοι ευρωβουλευτές, όπως η Μελπω Λεκατσά και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, πολλά μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και εκατοντάδες άλλα μέλη.

Οι παρευρισκόμενοι υποδέχθηκαν τον Στέφανο Κασσελάκη με χειροκροτήματα, με μηνύματα να αντέξει την πίεση, ενώ φώναζαν συνθήματα όπως: «Στέφανε, θυμήσου, η βάση είναι μαζί σου».

Διαβάστε επίσης:

Ο Παππάς καλεί τον Μητσοτάκη για εξηγήσεις σχετικά με τον προϋπολογισμό: Υπάρχουν 5 ψέματα, υπάρχει και η αλήθεια

«Κεραυνοί» Πολάκη μετά τον «πάγο» στη σύσκεψη των υποψηφίων – «Όποιος την υπονομεύσει με την απουσία του θέλει μικρό ΣΥΡΙΖΑ»

Ρωμανός: «Καρφιά» στον ΣΥΡΙΖΑ για τα εξώδικα σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα και το σχόλιο για την έλλειψη ισχυρής αντιπολίτευσης

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σμύρνη, Στέφανος Κασσελάκης – Θερμή, Photos,smyrni, stefanos kasselakis – thermi, Photos