Στην (φανταστική) Ψίμυθο θα μιλήσει για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ ο Δουδωνής – Θα ακολουθήσει… πανηγύρι

Από χθες, πρώτο θέμα συζήτησης στο ελληνικό Χ, σκαρφαλωμένο στην πρώτη θέση των trends, είναι ένα ελληνικό νησί, η Ψίμυθος, που ωστόσο… δεν υπάρχει.

Όλη η ιστορία ξεκίνησε για αστείο από έναν χρήστη του Χ και αμέσως όλοι άρχισαν να ποστάρουν χιουμοριστικά βιντεάκια και φωτογραφίες από τις διακοπές του στο ανύπαρκτο, μαγευτικό νησί, ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε για τον “γιατρό που φεύγει από την Ψίμυθο γιατί δεν αντέχει”.

Στο «γλέντι» παρενέβη

και ο Βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Παναγιώτης Δουδωνής, για να ανακοινώσει πως απόψε το βράδυ θα… μιλήσει για τις εσωκομματικές διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης… Ψιμύθου. Μάλιστα παραθέτει και μια… ιστορική (φανταστική) φωτογραφία από την… ψιμυθιώτικη γιορτή της δημοκρατίας στις 18.10.1981. «Σας περιμένω! Θα ακολουθήσει πανηγύρι» προσθέτει.

Απόψε βράδυ θα μιλήσω για τις εσωκομματικές διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Ψιμύθου. Εδώ μια ιστορική φωτογραφία από την ψιμυθιώτικη γιορτή της δημοκρατίας στις 18.10.1981. Σας περιμένω! Θα ακολουθήσει πανηγύρι #Ψίμυθος pic.twitter.com/9MuaN6qI5d

— Panagiotis Doudonis (@pandoudonis) August 26, 2024

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ κατά Μαρινάκη: «Λυπηρός και λίγος»

ΠΑΣΟΚ: Η αλήθεια για την αγοραστική δύναμη των Ελλήνων διαψεύδει την κυβέρνηση

ΣΥΡΙΖΑ: Αγωνία για την αυριανή συνεδρίαση της ΚΟ – Το μπούλινγκ και το εξώδικο της Γεροβασίλη

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ψίμυθο, ΠΑΣΟΚ, Δουδωνής –,psimytho, pasok, doudonis –