Συναγερμός στη Βρετανία: Επίθεση με μαχαίρι στο Σάουθπορτ – Τουλάχιστον 8 τραυματίες, συνελήφθη ο δράστης

Συναγερμός σήμανε στη Βρετανία, καθώς η αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε έναν άνδρα μετά από επίθεση με μαχαίρι στο Σάουθπορτ, στη βορειοδυτική Αγγλία.

Η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ ανακοίνωσε ότι κλήθηκε μετά από αναφορές για επίθεση με μαχαίρι από άνδρα. Ο άνδρας συνελήφθη από ένοπλους αστυνομικούς.

Η υπηρεσία ασθενοφόρων North West ανακοίνωσε ότι οκτώ ασθενείς με τραύματα από μαχαίρι μεταφέρθηκαν

σε τρία διαφορετικά νοσοκομεία, συμπεριλαμβανομένου του παιδιατρικού νοσοκομείου.

BREAK:

Major incident in Southport. Reports of many injured, possibly including children.

Latest from ⁦@MerseyPolice⁩ below.

Details @LBC pic.twitter.com/ldrmXLPOQQ

— Tom Swarbrick (@TomSwarbrick1) July 29, 2024

Στο σημείο έχουν σπεύσει εκτός από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα.

Reports of a mass stabbing on Hart Street in Southport. @SkyNewsBreak @SkyNews @BBCNews @LBCNews pic.twitter.com/XjQW0DCCZv

— Michael (@ChauffeurWest) July 29, 2024 Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βρίσκονται στο Σάουθπορτ μετά από ένα σημαντικό περιστατικό σήμερα Δευτέρα 29 Ιουλίου. Γύρω στις 11.50 π.μ., κληθήκαμε σε ένα ακίνητο στην οδό Hart Street έπειτα από αναφορές για επίθεση με μαχαίρι», δήλωσε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία.

«Υπάρχει ένας αριθμός θυμάτων και περισσότερες λεπτομέρειες θα επιβεβαιωθούν όταν είναι δυνατόν. Η αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα και κατέσχεσε ένα μαχαίρι. Έχει μεταφερθεί σε αστυνομικό τμήμα».

«Παρακαλούμε αποφύγετε την περιοχή όσο θα ασχολούμαστε με το περιστατικό. Δεν υπάρχει ευρύτερη απειλή για το κοινό» καταλήγει η ανακοίνωση της αστυνομία.

«Το περιστατικό έμοιαζε με σκηνή από ταινία τρόμου»

Ένας ιδιοκτήτης τοπικής επιχείρησης, ο οποίος ήταν ένας από τους ανθρώπους που κάλεσαν την αστυνομία, δήλωσε ότι το περιστατικό στο Σάουθπορτ ήταν σαν «σκηνή από ταινία τρόμου».

Σύμφωνα με το Sky News, ο Colin Parry, δήλωσε ότι αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν έπειτα από επίθεση με μαχαίρι. «Οι μητέρες ήρθαν εδώ και ούρλιαζαν. Ήταν σαν σκηνή από ταινία τρόμου» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Οι αεροπορικές εταιρείες αναστέλλουν τις πτήσεις προς τον Λίβανο – Aυξάνονται οι φόβοι για πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Χεζμπολάχ

Βόρεια Κορέα: Η κόρη του Κιμ Γιονγκ Ουν εκπαιδεύεται για επόμενη ηγέτης, σύμφωνα με τη Σεούλ

Ρωσία: Τουλάχιστον δύο νεκροί και 100 τραυματίες από τη σύγκρουση τρένου με φορτηγό στο Βόλγκογκραντ (Videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα