ΣΥΡΙΖΑ: Για «κακέκτυπο του ΚΚΕ Εσωτερικού» κατηγορεί τους «87» ο Πέτρος Παππάς

Επίθεση στην ομάδα των «87» εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς, ουσιαστικά παροτρύνοντας τους διαφωνούντες να αποχωρήσουν από το κόμμα.

Ο βουλευτής Κιλκίς σημείωσε χαρακτηριστικά ότι σε περίπτωση νίκης του Στέφανου Κασσελάκη στις νέες εκλογές για πρόεδρο, ο ΣΥΡΙΖΑ «θα είναι ένα κόμμα στο οποίο ο πρόεδρος θα έχει

προεδρικές εξουσίες, θα έχει το δικαίωμα να διαγράφει βουλευτές, θα λειτουργεί κανονικά η επιτροπή δεοντολογίας θα είναι ένα κόμα που δεν θα αμφισβητείται η επάρκεια του προέδρου και θα παράγει πολιτικές».

Επισήμανε, δε, με δηκτικό τρόπο ότι «η επιλογή ορισμένων στελεχών να αμφισβητήσουν τον εκλεγμένο πρόεδρο, να θέλουν να κάνουν ένα κόμμα που θα είναι κακέκτυπο του ΚΚΕ εσωτερικού και δεν τους φτάνει αν τα ποσοστά πέφτουν καθημερινά, δεν ξέρω αν μπορεί να συμπεριλάβει κάποιον από εμάς», εκτιμώντας, παράλληλα, ότι «ο Κασσελάκης θα επικρατήσει πανηγυρικά και θα μπει τέλος σε ένα δράμα που έχει γίνει μια κακή νουβέλα για την οποία ντρεπόμαστε».

Όσον αφορά την απόφαση των κομματικών οργάνων για υποβολή πόθεν έσχες από τους υποψήφιους προέδρους του ΣΥΡΙΖΑ, ο Π. Παππάς είπε για τον Σ. Κασσελάκη ότι «την περιουσιακή του κατάσταση θα την καταθέσει. Το πόθεν έσχες αφορά τη σχέση του με το κράτος και τους ελεγκτικους μηχανισμούς που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει. Προσπαθούν κάποιοι να δημιουργήσουν εντυπώσεις μέχρι την τελευταία στιγμή».

Διαβάστε επίσης

ΠΑΣΟΚ: Οι «άσσοι» και οι «αδυναμίες» των υποψηφίων λίγο πριν από το debate

ΣΥΡΙΖΑ: Δίμηνη σκληρή μάχη επικράτησης και ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο συνέδριο – Κλιμακώνουν Κασσελάκης και 87

Διαγραφή Σαλμά: Τι και ποιους φοβήθηκε το Μαξίμου και διέγραψε τον βουλευτή

Keywords
Τυχαία Θέματα