Τα ηλιοκαμένα κορίτσια των ποδοσφαιριστών του Euro 2016 στο Instagram (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Hλιόλουστες selfies, εξωτικά κοκτέιλ και καυτά μπικίνι δίπλα σε ονειρικές πισίνες, ολυμπιακών διαστάσεων, για τους παίκτες του Euro 2016.

σταρ των γηπέδων, απολαμβάνουν πολυτελή τρόπο ζωής σε παραμυθένια ξενοδοχεία, χαλαρώνοντας με τις συντρόφους τους, λίγο πριν την σκληρή προετοιμασία για το Euro 2016. Ιδιωτικά τζετ, μαγευτικοί προορισμοί, ακριβά εστιατόρια με αστέρι Michelin και υπέροχες γυναίκες

– μοντέλα που ανταγωνίζονται σε ομορφιά και φινέτσα η μία την άλλη, ανεβάζοντας ατέλειωτες φωτογραφίες στο Instagram, βομβαρδίζοντας μας με τον πολυτελή τρόπο ζωής τους.

Για τις γυναίκες των σταρ του ποδοσφαίρου, ο ανταγωνισμός είναι πέντε αστέρων, όπως άλλωστε και οι διακοπές τους, τα ακριβά ρούχα τους, οι επώνυμες τσάντες τους, τα ταξίδια τους καθώς επίσης και τα διαλείμματα από την ονειρική ζωή τους, για ακριβά ψώνια στις πρωτεύουσες της μόδας.

Για όλα αυτά και άλλα πολλά, που αφορούν την κινηματογραφική ζωή τους, φροντίζουν να ενημερώνουν το κοινό τους ανά πάσα ώρα και στιγμή με…selfies φωτογραφίες!

Η Viktoria Varga και ο άσος των ιταλικών γηπέδων, Graziano Pelle, κάνουν διακοπές στη Σαντορίνη.

Η καυτή Viky, είναι εδώ και τέσσερα χρόνια η σύντροφος του Ιταλού σταρ Pellè.

Εδώ, το ζευγάρι, βρίσκεται στο εξωτικό Ντουμπάι, ενώ παρακάτω θα δούμε τις ολιγοήμερες διακοπές του σε… Σαντορίνη, Σαρδηνία και Σιγκαπούρη!

Απολαύστε παρακάτω τις γυναίκες των ποδοσφαιριστών του Euro 2016

Euro 2016ηλιοκαμένα κορίτσιασταρ των γηπέδωνselfieμοντέλαδιακοπέςMedia Gallery: Has video:
Keywords
Τυχαία Θέματα