Θέμης Γεωργαντάς: Έγινε χαμός με Μαρίνα Σάττι στα Mad VMAs 2024

Τα μουσικά βραβεία του Mad ολοκληρώθηκαν χτες (19.06.2024), με κεντρικό παρουσιαστή τον Θέμη Γεωργαντά, το όνομα του οποίου είναι συνώνυμο με το ετήσιο event εδώ και 21 χρόνια. Τι είπε για την εμφάνισή του στον μουσικό θεσμό και για την Μαρίνα Σάττι που ενθουσίασε τον κόσμο.

Ο γνωστός παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για όσα έγιναν στη λαμπερή βραδιά των βραβείων ενώ

σχολίασε και το δικό του performance, όπου για πρώτη φορά ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησε κανονικά. Ο Θέμης Γεωργαντάς αποκάλυψε επίσης με ποιον καλλιτέχνη έγινε «χαμός».

«Φτιάξαμε ένα βίντεο intro υποδυόμενος κάποιους για να κάνω επιτυχία στο ΤikTok. Είναι η πρώτη φορά που χορεύω και τραγουδάω εγώ στη σκηνή», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

Στο πλατό της εκπομπής σχολίασαν την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι η οποία αποθεώθηκε από το κοινό όταν ερμήνευσε τις νέες της επιτυχίες «Lalala» και «Mixtape».

«Κατέβηκα κάτω στον κόσμο και μου έλεγαν τα πιο πολλά παιδιά για την Ελένη Φουρέϊρα και την Μαρίνα Σάττι. Ειδικά με την Μαρίνα Σάττι έγινε χαμός».

Και πρόσθεσε: «Χαμός έγινε και με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Είχε πολλά χειροκροτήματα».

Η Ελένη Μενεγάκη με τη σειρά της σχολίασε την πρωτοεμφανιζόμενη Κατερίνα Λιόλιου που έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία με τα τραγούδια της, ιδιαίτερα με το «Νοικιάστηκε».

Διαβάστε επίσης:

Super Κική κατά Ζήνας Κουτσελίνη: «Ξέρεις τι είναι να έχουν οι γονείς σου 12 μαγαζιά και να μην έχεις ένα μπέργκερ;»

Ρέμπελ Γουίλσον: Μαθαίνει πώς διασκεδάζουν οι Έλληνες και… σπάει πιάτα! (Video)

Κωνσταντίνος Πλεύρης: «Ο γάμος είναι απαραίτητος για κληρονομικούς λόγους» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θέμης Γεωργαντάς, Έγινε, Μαρίνα Σάττι, Mad VMAs 2024,themis georgantas, egine, marina satti, Mad VMAs 2024