Θεοχάρης Ιωαννίδης: Η επιστροφή στη μυθοπλασία και ο ρόλος – φωτιά στο «Ταμπού»

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης είναι ηθοποιός, τραγουδιστής και μοντέλο. Συνεργάστηκε με τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Ανδρέα Γεωργίου στις σειρές «Μπρούσκο» και «8 λέξεις» ενώ από τον Σεπτέμβριο θα τον δούμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Ταμπού», τη νέα σειρά που θα προβάλλεται στο Mega.

Το «Ταμπού» θα σημάνει την επιστροφή του Θεοχάρη Ιωαννίδη στη μυθοπλασία μετά από δύο σεζόν σε ρόλο παρουσιαστή του talk show «Night Out» που επίσης βλέπαμε στο Mega.

Ο
ρόλος του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο «Ταμπού»

Στο κέντρο της δράσης της νέας σειρά είναι τα τέσσερα αδέλφια Καρτάλη.

Ο μεγαλύτερος, ο Λουκιανός, τον οποίο υποδύεται ο Μέμος Μπεγνής, είναι ένας «στεγνός» πανεπιστημιακός, με σύζυγο και δύο παιδιά, ένας άνθρωπος που κάτω από το προσωπείο του συντηρητικού οικογενειάρχη κρύβει ένα ένοχο μυστικό.

Το μυστικό αυτό το μοιράζεται με τον μεσαίο αδελφό του, τον Γαβριήλ, κατά κόσμον Θεοχάρη Ιωαννίδη, έναν χαρακτήρα διαμετρικά αντίθετο με τον Λουκιανό.

Ο Γαβριήλ είναι ένας γοητευτικός εργένης, πιλότος στο επάγγελμα, όπως γίνεται φανερό από το trailer, ένας άνθρωπος με αστείρευτο χιούμορ και αισιοδοξία, η ψυχή της παρέας…

Όμως, κάτω από τον μανδύα του happy go lucky τύπου κρύβονται πληγές που δύσκολα θα επουλωθούν.

Ένας ανεκπλήρωτος έρωτας με την γυναίκα που υποδύεται η Χρύσα Μιχαλοπούλου και η αγωνία πως η αποκάλυψη του μυστικού που βαραίνει την οικογένεια θα καταστρέψει τις ζωές όλων.

Το πρόσωπο που θέλει να προστατεύσει πάνω από οποιονδήποτε άλλο ο Γαβριήλ είναι ο Έκτορας, ο μικρότερος αδελφός της οικογένειας, τον οποίον ενσαρκώνει ο Ιάσονας Χρόνης. 

Και βέβαια, στην ίδια εξίσωση θα δούμε την Αλεξάνδρα Καρτάλη, την αδελφή των τριών, η οποία θα επιστρέψει στα Ιωάννινα για να θέσει σε κίνηση τα γρανάζια που απειλούν την οικογένεια με εξαφάνιση.

Διαβάστε επίσης:

Στη Μύκονο η Ναόμι Κάμπελ (Video)

Λήδα Μανθοπούλου: Η 19χρονη κόρη του Αίαντα Μανθόπουλου θα αγωνιστεί στην Παραολυμπιάδα του Παρισιού (video)

Πέθανε ο Φιλ Ντόναχιου, ο παρουσιαστής που άλλαξε την αμερικανική τηλεόραση

Keywords
Τυχαία Θέματα