Θεοδωράκης: Όταν μιλάμε για αποκομματικοποίηση του κράτους δεν μας χειροκροτά κανείς, ούτε στα δεξιά, ούτε στα αριστερά
«Η διαφορά όλων των άλλων κομμάτων σε σχέση με το Ποτάμι είναι ότι όλοι οι υπόλοιποι, δυστυχώς, σκέφτονται το κομματικό κράτος. Ερχόμαστε στην κυβέρνηση κουβαλάμε κι έναν κομματικό στρατό, τον οποίο πάμε να υπηρετήσουμε. Στο Ποτάμι δεν υπάρχουν κομματικοί στρατοί, γι’ αυτό και δεν έχουμε γραφεία πουθενά στη χώρα. Αυτό είναι το σημείο που μας εμποδίζει να συνεργαστούμε με τις άλλες πολιτικές δυνάμεις. Θέλουν να κουβαλούν μαζί τους στην εξουσία, τα δικά τους παιδιά, τους δικούς τους στρατούς. Όταν θέτουμε στη Βουλή
Ερωτώμενος για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών αλλά και το ρόλο που έπαιξε ο Νίκος Παππάς στην υπόθεση αυτή ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέφερε ότι ο υπουργός Επικράτειας τα έχει κάνει όλα λάθος και αντί να σεβαστεί τον προβληματισμό του κόσμου και να αναλογιστεί τι έχει κάνει συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο. «Ο κ. Παππάς λέει ότι το μόνο λάθος που έκανε είναι ότι τα σάντουιτς δεν ήταν αρκετά και ότι οι συνθήκες φιλοξενίας καναλαρχών στη Γενική Γραμματεία δεν ήταν καλές» τόνισε.
Για τις συνεδριάσεις του ΣτΕ που θα κρίνουν την αντισυνταγματικότητα ή όχι του νόμου ο Σταύρος Θεοδωράκης κάλεσε για ακόμη μια φορά τους πολιτικούς αρχηγούς να να μην παρεμβαίνουν και να μην προεξοφλούν την απόφαση του Σ.τ.Ε., ενώ για τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος εσχάτως δήλωσε ότι θα σεβαστεί την απόφαση του Σ.τ.Ε. ανέφερε: «Ο κ. Τσίπρας ανάλογα την ημέρα κάνει και διαφορετικές δηλώσεις. Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν έχουν πάρει εξουσιοδότηση να ελέγχουν το χώρο της δικαιοσύνης και θα πρέπει να την αφήσουν ανεπηρέαστη. Η κυβέρνηση θα πρέπει να λάβει υπόψη της ότι δεν εκλέχτηκε ως μονάρχης ή αυτοκράτορας ο κ. Τσίπρας. Η δικαστική εξουσία θα υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει όπως συμβαίνει στις δημοκρατίες».
Παράλληλα, ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφέρθηκε στην δημοσκόπηση της εταιρίας Prorata με αναφορά στη δυνητική ψήφο λέγοντας: «Σε αυτή τη δημοσκόπηση υπάρχει ένα 9% των πολιτών που θεωρεί πιθανό να ψηφίσει το Ποτάμι. Αυτό φυσικά θα κριθεί την προεκλογική περίοδο, καθώς εκείνη τη στιγμή θα εκτιμήσει ο κόσμος αν είναι χρήσιμο στην επόμενη Βουλή να υπάρχει ένα δυνατό Ποτάμι. Η δική μου εκτίμηση είναι ότι θα πουν “ναι, το Ποτάμι είναι χρήσιμο”», ενώ τόνισε και ότι η απομάκρυνση του κόσμου από την πολιτική πρέπει να προβληματίσει όλες τις πολιτικές δυνάμεις.
Για τη διαγραφή του Ιάσονα Φωτήλα και τις καταγγελίες περί εξαγοράς ο Σταύρος Θεοδωράκης επέμεινε στην εκτίμηση του λέγοντας: «Όταν ένα μεγάλο κόμμα υπόσχεται σε ένα βουλευτή ενός μικρού κόμματος ότι θα τον έχει στις λίστες του είναι εξαγορά. Η κοινωνία καταδικάζει τέτοια φαινόμενα και όταν κάποιος επαγγέλλεται νέα ήθη θα πρέπει να ξέρει ότι στα νέα ήθη δεν μπορεί να περιλαμβάνεται η εξαγορά βουλευτών».
Αναφερόμενος στις τουρκικές προκλήσεις που αυξάνονται τον τελευταίο καιρό ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέφερε ότι όπως στο θέμα του χρέους, έτσι και εδώ πρέπει να υπάρξει μια εθνική στρατηγική. «Αυτό που κάνει στην Αγιά Σοφιά, αυτό που προσπαθεί να πει για τα νησιά του Αιγαίου, αυτό που προσπαθεί να πει για την Θράκη θα πρέπει να τα ανακαλέσει. Αν θέλει να έχει μία Ευρωπαϊκή πορεία να καταλάβει ότι αυτή η πορεία περνάει από την Ελλάδα. Άρα θα πρέπει να αφήσει τις ακραίες συμπεριφορές και να φερθεί, ει δυνατόν, ως σοβαρός σύγχρονος ηγέτης. Θεωρώ ότι η κυβέρνηση πρέπει να αναλογιστεί ότι οι στιγμές είναι κρίσιμες, να σταματήσει τα μισόλογα και να χαράξει μία ξεκάθαρη εθνική πολιτική απέναντι στην Τουρκία», ανέφερε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια δε τόνισε ότι η εξωτερική πολιτική και η άμυνα είναι εξαιρετικά σοβαροί τομείς για να τους εμπιστευτούμε σε ανθρώπους που έχουν εκρηκτικό χαρακτήρα, όπως ο κ. Καμμένος.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Σταύρου Θεοδωράκη έχει ως εξής:
Για τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Bουλής και την πρόταση του Ποταμιού για τα κανάλια:
Αντί να φύγουμε από ένα κακό καθεστώς, όπως ήταν το προηγούμενο, και να πάμε σε ένα βελτιωμένο καθεστώς, είχαμε μια αναπαραγωγή του προβλήματος. Οι ακατανόητη, παράλογη, εξωπραγματική απόφαση για 4 μόνο άδειες δημιούργησε πάρα πολλά προβλήματα. Εξ αρχής έχουμε πει ότι υπάρχει τρόπος να έχουμε περισσότερα κανάλια, περισσότερους εργαζόμενους και περισσότερα λεφτά στα δημόσια ταμεία. Η πρότασή μας προβλέπει ότι θα πάρουμε περισσότερα λεφτά από τα δημόσια ταμεία απ’ όσα πήραμε με τη συμφωνία που έκανε ο κ. Τσίπρας, ο κ. Παππάς με τους τέσσερις. Υπολογίζουμε ότι θα είναι 300 τα εκατομμύρια που μπορούν να πάνε στα δημόσια ταμεία από την τηλεόραση.
Θα καταθέσουμε, λοιπόν, αυτήν την πρόταση δημοσίως αύριο (σ.σ. σήμερα) στον Πρόεδρο της Βουλής, θα την δώσουμε και στους αρχηγούς των κομμάτων και ελπίζω ότι η επόμενη μέρα θα είναι μια μέρα συναίνεσης για την τηλεόραση. Η δική μας πρόταση προϋποθέτει ότι οι εργολάβοι και οι προμηθευτές του Δημοσίου δεν πρέπει να έχουν σχέσεις με ιδιοκτησίες σταθμών. Πρέπει να πάμε σε ένα καθεστώς τηλεόρασης με περισσότερες άδειες και με τη δυνατότητα του ΕΣΡ να ανακαλεί κάθε χρόνο την άδεια εάν το κανάλι δεν είναι ενήμερο φορολογικά, μισθολογικά κι ασφαλιστικά. Εμείς κάνουμε προτάσεις αλλά αντί να πάμε σε μια λογική, αποτελεσματική αντιμετώπιση, πήγαμε σε κάτι παράλογο. Που είναι η απόφασή τους για έναν υπερ-υπουργό καναλάρχη, που σήμερα μπορεί να είναι ο κ. Παππάς. Σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει το πολιτικό προσωπικό να καθορίζει τον τηλεοπτικό χρόνο και το τηλεοπτικό σκηνικό.
Για το ρόλο και τη στάση του Νίκου Παππά:
Όλη η κοινωνία του λέει ότι τα έχει κάνει όλα λάθος και αντί να σεβαστεί τον προβληματισμό του κόσμου και να σκεφτεί τι έχει κάνει συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο. Έχει γκρεμιστεί η τηλεοπτική ενημέρωση. Έχει χωριστεί η χώρα σε μια άγονη συζήτηση. Ο κόσμος έχει τα δικά του προβλήματα, τι τον ενδιαφέρει η τηλεόραση; Και ο κ. Παππάς λέει ότι το μόνο λάθος που έκανε είναι ότι τα σάντουιτς δεν ήταν αρκετά και ότι οι συνθήκες φιλοξενίας καναλαρχών στη Γενική Γραμματεία δεν ήταν καλές,
Για την διάσκεψη του Συμβουλίου Επικρατείας:
Είχα καλέσει τους πολιτικούς αρχηγούς, και δεν το έκαναν, να μην παρεμβαίνουν και να μην προεξοφλούν την απόφαση του Σ.τ.Ε. Η οποιαδήποτε απόφαση του Σ.τ.Ε. είναι σεβαστή. Τελεία. Τις τελευταίες δεκαετίες το Σ.τ.Ε. έχει απορρίψει νόμους από την κυβέρνηση Σημίτη, Καραμανλή, Παπανδρέου. Δεν είναι η πρώτη φορά που συζητά ένα νόμο και είναι δικαίωμα του να κρίνει τους νόμους. Η κυβέρνηση θα πρέπει να λάβει υπόψη της ότι δεν εκλέχτηκε ως μονάρχης ή αυτοκράτορας ο κ. Τσίπρας. Η δικαστική εξουσία θα υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει όπως συμβαίνει στις δημοκρατίες. Η αρμοδιότητα των μεγάλων δικαστηρίων να κρίνουν τη νομιμότητα και τη συνταγματικότητα των νόμων υπάρχει ως θεμέλιο της δημοκρατίας.
Για τις δηλώσεις Τσίπρα στην ομιλία του στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ:
Ο κ. Τσίπρας ανάλογα την ημέρα κάνει και διαφορετικές δηλώσεις. Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν έχουν πάρει εξουσιοδότηση να ελέγχουν το χώρο της δικαιοσύνης. Θα πρέπει να αφήσουν τη Δικαιοσύνη ανεπηρέαστη.
Για τη διαγραφή του Ιάσονα Φωτήλα και τις καταγγελίες περί εξαγοράς:
Όταν ένα μεγάλο κόμμα υπόσχεται σε ένα βουλευτή ενός μικρού κόμματος ότι θα τον έχει στις λίστες του είναι εξαγορά. Τελεία. Eίναι φαινόμενα, τα οποία τα έχουμε ζητήσει στο παρελθόν και είχαμε πει ότι δε θέλουμε να τα ξαναζήσουμε αλλά δε θα κλείσουμε τα μάτια μπροστά σ΄ αυτά τα φαινόμενα. Η κοινωνία τα καταδικάζει αυτά τα φαινόμενα και όταν κάποιος επαγγέλλεται νέα ήθη θα πρέπει να ξέρει ότι στα νέα ήθη δεν μπορεί να περιλαμβάνεται η εξαγορά βουλευτών μικρών κομμάτων.
Για το «φλερτ» του Ποταμιού με άλλες πολιτικές παρατάξεις:
Στο «φλερτ» είμαστε ανοιχτοί αλλά δεν είμαστε ανοιχτοί στο να παραχωρήσουμε το Ποτάμι σε παλιές δυνάμεις. Δε θα γίνουμε συμπλήρωμα ούτε της Νέας Δημοκρατίας, ούτε του ΠΑΣΟΚ, ούτε του ΣΥΡΙΖΑ. Θα παραμείνουμε Ποτάμι. Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε καινούριες συμμαχίες στο κέντρο, να μεγαλώσουμε, να φτιάξουμε νέα κινήματα. Δε γεννηθήκαμε για να είμαστε μια ζωή βουλευτές μέσα από παζάρια με τους παλιούς βουλευτές. Είτε ο κόσμος θα πει «το θέλω το Ποτάμι» είτε θα πει «δεν το θέλω το Ποτάμι» οπότε θα πάω σπίτι μου. Δε θα βγω βουλευτής απ' άλλο κόμμα.
Για το δίλημμα του κόσμου σε ενδεχόμενες εκλογές:
Ο κόσμος αυτή τη στιγμή σου λέει «Τσίπρας ή ο Μητσοτάκης;». Εγώ λέω ότι θα πρέπει να περιμένουμε. Είμαστε μακριά από τις εκλογές. Όταν διαμορφωθεί η προεκλογική ατμόσφαιρα τότε θα μπορέσω να δώσω και εγώ -και ελπίζω και οι άλλοι- τις ξεκάθαρες απαντήσεις πώς πρέπει να κυβερνηθεί η χώρα. Εμείς πιστεύουμε στις συνεργασίες, αλίμονό μας εάν μετά από τόσα χρόνια παιδεμού της κοινωνίας ο καθένας από εμάς καθίσει στην καρέκλα του και σα μικρό παιδί λέει «δεν συνεργάζομαι».
Για τις δημοσκοπήσεις:
Υπάρχει σήμερα μια ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση στην Εφημερίδα των Συντακτών, της εταιρίας Prorata με αναφορά στη δυνητική ψήφο. Ρωτάνε τους πολίτες αν θεωρούν πιθανό να ψηφίσουν ένα κόμμα -όχι μόνο τι θα ψηφίσουν αλλά πόσο πιθανό θεωρούν το ενδεχόμενο να ψηφίσουν ένα κόμμα. Το Ποτάμι λοιπόν σε αυτή τη δημοσκόπηση έχει ένα 9%. Το 9% των πολιτών θεωρεί πιθανό να ψηφίσει το Ποτάμι. Αυτό φυσικά θα κριθεί την προεκλογική περίοδο, καθώς εκείνη τη στιγμή θα εκτιμήσει ο κόσμος αν είναι χρήσιμο στην επόμενη Βουλή να υπάρχει ένα δυνατό Ποτάμι. Η δική μου εκτίμηση είναι ότι θα πουν «ναι, το Ποτάμι είναι χρήσιμο. Το Ποτάμι πρέπει να υπάρχει δυνατό στην επόμενη βουλή». Υπάρχει βέβαια και ένα ανησυχητικό στοιχείο για όλους μας. Το ότι το Ποτάμι έχει 9% δυνητική ψήφο, ο ΣΥΡΙΖΑ 17% και η ΝΔ 27% δεν θα πρέπει να μας κάνει χαρούμενους καθώς σχεδόν το μισό εκλογικό σώμα απομακρύνεται τρέχοντας από την πολιτική.
Για την απομάκρυνση του κόσμου από την πολιτική:
Σε μία εποχή που τα προβλήματα και η ανασφάλεια είναι τεράστια ο κόσμος, με δικά μας λάθη, απομακρύνεται από την πολιτική. Η μεγάλη ευθύνη όλων ημών είναι να είναι να σηκωθεί ο κόσμος και να ασχοληθεί με την πολιτική. Να μπει νέο αίμα στην πολιτική. Αυτό προσπάθησε να κάνει και το Ποτάμι. Εμείς αφήσαμε τις δουλειές μας για ποιο λόγο; Δεν αφήσαμε τις δουλειές μας για να γίνουμε βουλευτές. Νομίζω ότι ακόμα και οι εχθροί μου θα εκτιμήσουν ότι αν ήθελα να γίνω βουλευτής με κάποιο κόμμα θα ήταν πάρα πολύ εύκολο να γίνω βουλευτής. Εμείς αφήσαμε όμως τις δουλειές μας τις οικογένειες μας και τους φίλους μας για να πούμε στην κοινωνία ότι υπάρχει και αλλιώς η πολιτική. Δεν είναι ανάγκη να πας να χτυπήσεις πόρτες και να φιλήσεις κατουρημένες ποδιές.
Για το δημόσιο χρέος:
Έχουμε πολλές διαφορές με την κυβέρνηση και πολλές φορές είμαι πολύ σκληρός με τον κ. Τσίπρα. Στο θέμα του χρέους όμως πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι και πρέπει να βρούμε κοινή γραμμή. Το χρέος δεν είναι των Συριζαίων, δεν είναι των Νεοδημοκρατών, το χρέος θα είναι των παιδιών μας. Θα συνεχίσουν τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας να το πληρώνουν. Άρα στο χρέος πρέπει να προχωρήσουμε σε μία συμφωνία όλα τα δημοκρατικά κόμματα και να κάνουμε μία πρόταση τέτοια στην Ευρώπη που θα γίνει πιστευτή.
Για τις τουρκικές προκλήσεις:
Πέρα από το χρέος χρειάζεται και μία κοινή στάση απέναντι στην επιθετική πολιτική του Ερντογάν, ο οποίος πιέζεται σε σχέση με το Κουρδικό. Είναι σχεδόν προδιαγεγραμμένο ότι θα υπάρξει Κουρδικό κράτος στα σύνορα του. Θέλει λοιπόν να πει στους ξένους ότι εάν μου αμφισβητείτε τα ανατολικά μου σύνορα και εγώ θα αμφισβητήσω τα δυτικά μου σύνορα. Εμείς όμως θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι και θα πρέπει να του δώσουμε μία απάντηση. Αυτό που κάνει στην Αγία Σοφιά, αυτό που προσπαθεί να πει για τα νησιά του Αιγαίου, αυτό που προσπαθεί να πει για την Θράκη θα πρέπει να το πάρει πίσω. Αν θέλει να έχει μία Ευρωπαϊκή πορεία να καταλάβει ότι αυτή η πορεία της περνάει από την Αθήνα και την Ελλάδα άρα να αφήσει τις ακραίες συμπεριφορές και να φερθεί, ει δυνατόν, ως σοβαρός σύγχρονος ηγέτης. Θεωρώ ότι η κυβέρνηση πρέπει να αναλογιστεί ότι οι στιγμές είναι κρίσιμες, να σταματήσει τα μισόλογα και να χαράξει μία ξεκάθαρη εθνική πολιτική απέναντι στην Τουρκία. Δεν μπορεί να υπάρχει συνέχεια σ' ένα πολεμικό κλίμα, πρέπει να υπάρχει συνεργασία με τους γείτονες σου αλλά υπάρχουν ξεκάθαρες γραμμές στο εθνικό θέμα οι οποίες δεν παζαρεύονται.
Για την ηγεσία του υπουργείου Άμυνας:
Yπάρχει o φόβος ότι στο υπουργείο Άμυνας βρίσκεται ο κ. Καμμένος και η όποια αντίδρασή του να πυροδοτήσει ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα. Δεν χρειαζόμαστε εκρηκτικές συμπεριφορές και δεν βοηθά την κυβέρνηση η συμμετοχή ανθρώπων που φημίζονται για την εκρηκτικότητά τους. Η εξωτερική πολιτική θέλει σύνεση. Θέλει αποφασιστικότητα, θέλει σοβαρότητα, δεν θέλει έναν άνθρωπο που κάνει ένα βήμα μπροστά και δυο βήματα πίσω, αλλά δεν θέλει και εκρήξεις γιατί τα πράγματα στην εξωτερική πολιτική και στην άμυνα είναι πολύ σοβαρά για να τα εμπιστευτούμε σε ανθρώπους που έχουν εκρηκτικό χαρακτήρα.
Για την στρατευμένη προσπάθεια, για ένα κοινό στόχο:
Η διαφορά όλων των άλλων κομμάτων σε σχέση με το Ποτάμι είναι ότι όλοι οι υπόλοιποι, δυστυχώς, έχουν μόνο ένα στο μυαλό τους. Και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ σκέφτονται το κομματικό κράτος. Ερχόμαστε στην κυβέρνηση κουβαλάμε έναν κομματικό στρατό, τον οποίο πάμε να υπηρετήσουμε. Στο Ποτάμι δεν υπάρχουν κομματικοί στρατοί, γι’ αυτό και δεν έχει γραφεία πουθενά στη χώρα. Πρέπει να υπάρχουν μόνο πολίτες. Αυτό είναι το σημείο που μας εμποδίζει να συνεργαστούμε με τις άλλες δυνάμεις. Γιατί οι άλλες δυνάμεις θέλουν να κουβαλούν μαζί τους στην εξουσία, τα δικά τους παιδιά. Τους δικούς τους στρατούς. Όταν θέτουμε στη Βουλή την αποκομματικοποίηση του κράτους δεν μας χειροκροτά κανείς. Ούτε στα δεξιά, ούτε στα αριστερά.
Θεοδωράκηςποτάμιτηλεοπτικές άδειεςνόμος ΠαππάχρέοςΣτΕΝίκος ΒούτσηςHas video: Exclude from popular: 0- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- "ΦΩΤΙΑ" έχουν ήδη ανάψει τα τέλη κυκλοφορίας 2017 στους οδηγούς! "Ηλεκτροσόκ" για αυτοκίνητα μετά το 2007...
- Η «μικρή Σαχάρα» της Ελλάδας
- Τρεις υπέροχοι κοντινοί προορισμοί για το τριήμερο που έρχεται!
- To πιο παγωμένο χωριό του πλανήτη και η ζωή των κατοίκων του
- «Εφυγε» ο μικρός ήρωας Κωνσταντίνος Τσίμπος
- Αντίσταση στις καισαρικές!
- Νεκρός 52χρονος στην Ελασσόνα
- Ο μόνος 'επιζών'
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Το Ποντικι
- Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 25-10-2016
- Αυτό είναι το νέο ρωσικό υπερόπλο (Photo)
- Πάνω από 4,1 δισ. ο «λογαριασμός» μέχρι το τέλος του 2016 - Τα 10 μέτρα που έρχονται με την Πρωτοχρονιά
- Λύγισε η Έλενα Ακρίτα για την υπόθεση Γιακουμάκη: Έχω παιδί στην ίδια ηλικία (Video)
- Πώς αξιολογούν τη φτώχεια;
- Ρέντσι: Φτάνει με τη λιτότητα, χρειάζεται αλληλεγγύη για το μεταναστευτικό
- Επικό βίντεο: Έκανε κανό στους… δρόμους της Γλυφάδας
- Τραγωδία στην Κίνα: Δεκάδες νεκροί και τραυματίες από έκρηξη σε προκατασκευασμένο κτίριο
- Ο Ντουτέρτε ξαναχτυπά: Οι ΗΠΑ να μη μας φέρονται σαν ένα σκυλί που είναι δεμένο με λουρί
- Κολέγιο επέστρεψε προκαταβολή σε σπουδαστή μετά από παρέμβαση του Συνηγόρου του Καταναλωτή
- Τελευταία Νέα Το Ποντικι
- Θεοδωράκης: Όταν μιλάμε για αποκομματικοποίηση του κράτους δεν μας χειροκροτά κανείς, ούτε στα δεξιά, ούτε στα αριστερά
- Κολέγιο επέστρεψε προκαταβολή σε σπουδαστή μετά από παρέμβαση του Συνηγόρου του Καταναλωτή
- Επικό βίντεο: Έκανε κανό στους… δρόμους της Γλυφάδας
- Έκκληση ΟΗΕ για την αντιμετώπιση της χολέρας στην Αϊτή - Απροθυμία της παγκόσμιας κοινότητας να βοηθήσει
- Τραγωδία Αίγινας: Η εμβολισμένη λάντζα στον βυθό της θάλασσας (Photos)
- Η Αίγυπτος ξέμεινε από ζάχαρη
- Η ακτινογραφία του trafficking στην Ελλάδα
- Αυτό είναι το νέο ρωσικό υπερόπλο (Photo)
- Πάνω από 4,1 δισ. ο «λογαριασμός» μέχρι το τέλος του 2016 - Τα 10 μέτρα που έρχονται με την Πρωτοχρονιά
- Ρέντσι: Φτάνει με τη λιτότητα, χρειάζεται αλληλεγγύη για το μεταναστευτικό
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Και ξαφνικά ο Τσίπρας απέκτησε… εσωκομματική αντιπολίτευση στο μέτωπο Σκουρλέτη και «53»
- Αυστραλία: Το «Thunder River» έσπειρε τον τρόμο σε θεματικό πάρκο - 4 νεκροί
- ΟΑΕΕ: «Έφαγε» το 100% της κρατικής χρηματοδότησης – ΙΚΑ: Ρευστότητα από τα αποθεματικά του κράτους
- Απολογείται ο συνταξιούχος αστυνομικός για τη δολοφονία στη Πανόρμου
- To πιο παγωμένο χωριό του πλανήτη! Πώς είναι να ζεις στους -67 βαθμούς Κελσίου
- Ταμίας της Λυρικής Σκηνής υπεξαίρεσε 111.000 ευρώ
- Σε γυναικείο κλοιό βρέθηκε ο Κυριάκος
- Επέστρεψαν στα πόστα τους φορώντας μαύρα οι ιερόδουλες της Μπανγκόκ
- Ιστορίες Ελευθερίας στα στενά της Πλάκας!
- Με θέματα των υπ. Δικαιοσύνης, Ενέργειας συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις κυβέρνησης-θεσμών