Τηλεθέαση Top 10 3/4/2022- Πάει ο «Άγιος Παΐσιος» τον «έφαγε» ο «Σασμός»

Πάνω που νομίζαμε ότι η σειρά «Άγιος Παΐσιος– Από τα Φάρασα στον ουρανό» του Mega είχε «κλειδώσει» την πρώτη θέση του τηλεβαρόμετρου της Πέμπτης (η σειρά ήταν πρώτη σε προτιμήσεις στην ημέρα προβολής της έως τώρα) ήρθαν τα αποτελέσματα της Nielsen Audience Measurement με τις τηλεθεαματικότητες των προγραμμάτων της χθεσινής ημέρας (3/3) και επιφύλασσαν ανατροπή.

Με απόδοση συγκριτικά μεγαλύτερη από την αρχή της εβδομάδας έως την Πέμπτη, ο «Σασμός» υποχρέωσε σε υποχώρηση τον «Άγιο

Παΐσιο».

Η σειρά του Mega εμφανίζεται ισοδύναμη με την ομόσταυλη «Η γη της ελιάς» που προηγείται στο πρόγραμμα του καναλιού και φαίνεται ότι η κατάταξη κρίθηκε στα σημεία (δηλαδή τα δεκαδικά ψηφία στα ποσοστά τηλεθέασης).

Στα «κιλά» τους οι «Άγριες μέλισσες», βρέθηκαν στο τέταρτο σκαλοπάτι και μια θέση πιο κάτω πλασαρίστηκε το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης».

Άξιο παρατήρησης είναι ότι, αν και χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha μεταδόθηκε συνέντευξη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με ευρεία ατζέντα θεμάτων- σαφώς και κυριάρχησε η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία- και πιο αργά στον «Ενώπιος Ενωπίω» έδωσε συνέντευξη ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, οι δύο εκπομπές, παρά και τις εξελίξεις σε διεθνές επίπεδο, δεν συγκέντρωσαν κόσμο στις τηλεοράσεις και στις συχνότητες των σταθμών, ικανό για να συμπεριληφθούν στο Top 10 της ημέρας.

Και γενικά, εν αντιθέσει με τις προηγούμενες ημέρες, μόλις ένα δελτίο– το κεντρικό του Σκάι- είχε «ρεύμα». Να οφείλεται στην υπερπληροφόρηση από πολλές και διαφορετικές πηγές; Ίσως…

Διαβάστε επίσης:

Σε αναπτυξιακή κινητικότητα η Nova

ΣΥΡΙΖΑ για Κώστα Παπαϊωάννου: «Ήταν ένας θρύλος της ελληνικής δημοσιογραφίας»

Έκλαψε η Ελεονώρα Μελέτη για την Ουκρανία (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα