Τηλεθέαση: Ένα «κλικ» πιο πάνω το Mega, όχι μόνον χάρη στον «Maestro» του

Το μίγμα προγράμματος που παρουσίασε το Mega στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας ήταν τέτοιο που είχε απήχηση η οποία αποτυπώθηκε όχι μόνον στο μερίδιο από βδομάδα σε βδομάδα αλλά και από τη μία ημέρα στην άλλη.

Το βράδυ που μάς πέρασε μεταδόθηκε το όγδοο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της σειράς «Maestro» – τα γυρίσματα του επόμενο κύκλου αναμένεται να αρχίσουν την ερχόμενη άνοιξη-, από το διάγραμμα της Nielsen για τον σταθμό, το τελευταίο επεισόδιο κατέγραψε υψηλή

συγκέντρωση όχι μεγαλύτερα από το προτελευταίο, όμως η ανεβασμένη απόδοση σχεδόν όλων των εκπομπών διαμόρφωσαν το μερίδιο του σταθμού στο 17,3% (έναντι του 16,5% της προηγούμενης Πέμπτης και του προχθεσινού 15,9%).

Το δεύτερο σε μέγεθος μερίδιο (14,8%) απέσπασε ο Alpha που φαίνεται να άντεξε στην πίεση του ανταγωνισμού, παρουσιάζοντας απώλεια μόλις 0,2% από μέρα σε μέρα.

Ο ΑΝΤ1 κράτησε δυνάμεις με το μίγμα προγράμματος του πετυχαίνοντας μερίδιο παραλίγο 12% και χωρίς Μουντιαλ στο μενού. Βοήθησαν σ αυτό και οι βραδινές ταινίες που έδειξε.

Υποχώρηση και ταυτοχρόνως βελτίωση στα μερίδια Star και Σκάι, αντιστοίχως. Στο κανάλι του Φαλήρου ειδικότερα ρυθμιστικοί παράμετροι ήταν οι αποδόσεις των εκπομπών «Σήμερα», μεσημεριανό δελτίο και το επεισόδιο της σειράς «Άγρια γη».

Στα «πάνω» χθες το Open με ελαφρώς βελτιωμένη απόδοση στο πρωινάδικό του, το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, χάρη στην τηλεθέαση της ελληνικής ταινίας «Ο σατράπης» και του επεισοδίου της σειράς «Έρωτας φυγάς» που έκανε νέο limit up για τα δεδομένα του σταθμού και τη βραδινή περιπέτεια «Η αρπαγή».

Διαβάστε επίσης:

Ο Χάρι «καρφώνει» τον Ουίλιαμ στα νέα επεισόδια «Harry & Meghan» του Netflix

ΣΚΑΪ: Ανασχηματισμός για την εκπομπή «Γειά σου»

Η τηλεθέαση του μουντιαλικού «πειρασμού»

Keywords
Τυχαία Θέματα