Τηλεθέαση: Η στρατιωτική παρέλαση και η «Γη της Ελιάς» συγκέντρωσαν τα περισσότερα βλέμματα

Ανήμερα την 28η η ΕΡΤ3 είχε την τιμητική της, όπως κάθε χρόνο τέτοια ημέρα. Η απευθείας μετάδοση της στρατιωτικής παρέλασης το Σάββατο κατάφερε να έχει τους περισσότερους τηλεθεατές από κάθε άλλο πρόγραμμα της ημέρας η οποία έτσι κι αλλιώς είχε ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κυρίως λόγω των καλών καιρικών συνθηκών.

Στα αξιοπρόσεκτα του Top 10 ημέρας το πλασάρισμα στη δεύτερη θέση της νέας κωμικής σειράς «Φόνοι στο Καμπαναριό» του Alpha,

αν και σε επανάληψη αλλά των δύο δελτίων ειδήσεων του ΣΚΑΪ καθώς και εκείνο του Star.

Επίσης η διάκριση στη δεκάδα της νέας μουσικής πρότασης «Νύχτα Στάσου» της ΕΡΤ1. Σε γενικές γραμμές η Σαββατιάτική τηλεοπτική «κίνηση» ήταν χαλαρή, συγκριτικά με τις καθημερινές, ένδειξη ότι κάποιοι επέλεξαν να κάνουν κάτι άλλο από το να παρακολουθήσουν κάποιο από τα τηλεοπτικά προγράμματα των καναλιών.

Την Κυριακή η Nielsen κατέγραψε τάση συγκέντρωσης τηλεθεατών ιδίως από το απόγευμα και έπειτα. Πρώτο σε προτιμήσεις πρόγραμμα της ημέρας η σειρά «Η Γη της Ελιάς» και δεύτερη επιλογή η κωμική πρόταση «Στα Σύνορα» του Star. Το «Ναυάγιο» προτίμησαν 837.000 τηλεθεατές και το ώθησαν στην τρίτη θέση.

Στο μεταξύ οι δραματικές εξελίξεις στη Γάζα και η κλιμάκωση των ισραηλινών επιχειρήσεων έστρεψαν αρκετούς στα δελτία των καναλιών.

Διαβάστε επίσης:

Google Doodle: Η Google τιμά τη γιορτή του Halloween

Τηλεθέαση: Με πρωτιά «έκλεισε» το πενθήμερο το Mega

«Δώρο» ύψους 6,8 εκατ. ευρώ στα κανάλια «λόγω Ουκρανίας»

Keywords
Τυχαία Θέματα