Τηλεθέαση: Το Mega εκτόπισε τον Alpha από την κορυφή τη Δευτέρα

Έπειτα από σερί, εβδομάδων, στην «περασμα» των οποίων, ο Alpha ήταν πρώτος στις προτιμήσεις των τηλεθεατών, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, το Mega στο «άνοιγμα« της εβδομάδας ήταν εκείνο που αποκόμισε το μεγαλύτερο σε μέγεθος μερίδιο τηλεθέασης (13,2%). Το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς ωστόσο είχε δυναμική σε επίπεδα χειμερινής σεζόν.

Στην πρόκριση του Mega, συνέβαλε η απόδοση της εκπομπής

«Κοινωνία ώρα Mega», οι επαναλήψεις σειρών στο δίωρο 10.00- 12.00 («Το ρετιρέ» και «Η ώρα η καλή») και το απογευματινό ειδησεογραφικό μαγκαζίνο «Live news».

Στον Alpha παράγοντες συνδιαμόρφωσης του μεριδίου του στο σύνολο της ημέρας, ήταν το μεσημεριανό επεισόδιο της σειράς «Το σόι σου» και η δραματοποιημένη σειρά ριάλιτι «Οικογενειακές ιστορίες».

Τρίτη επιλογή ήταν ο Σκάι που είχε για «καλύτερο» του τα μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων. Η εκπομπή «Αταίριαστοι», νωρίτερα είχαν απήχηση, η οποία δεν διατηρήθηκε έστω στο ίδιο επίπεδο στην πρεμιέρα της ενημερωτικής «Live You». Η εκπομπή ωστόσο τα πήγε καλύτερα από την συναφή «Δεκατιανοί» της ίδιας μέρας μια βδομάδα πίσω.

Ο ΑΝΤ1 αποτέλεσε την τέταρτη επιλογή μέσα στη μέρα χάρη κυρίως στο διπλό επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος».

Βελτιωμένη και η επίδοση της ΕΡΤ1, χάρη σε εκείνους που συντονίστηκαν και είδαν το απόγευμα το ψυχαγωγικοενημερωτικό «Στούντιο 4» στην πρεμιέρα του για τη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Καρυστιανού: Καταγγέλλει τον αποκλεισμό της από την ΕΡΤ – Της ακύρωσαν τη μοναδική πρόσκληση να μιλήσει

Θεσσαλονίκη: Στο πλευρό του ιερέα που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της πρεσβυτέρας τα παιδιά του – «Είμαστε με τον μπαμπά» λέει ο γιος

Mega: Το «Αλ Τσαντίρι νιούζ» θα αρχίσει να «πυροβολεί» από τέλος Οκτωβρίου

Keywords
Τυχαία Θέματα