Τίτλοι τέλους στο «House of Cards» μετά τις αποκαλύψεις για τον Κέβιν Σπέισι

ΚΟΣΜΟΣ

Στην ανακοίνωση ότι η επόμενη σεζόν της δημοφιλούς σειράς «House of Cards» θα είναι και η τελευταία, προσχώρησε η παραγωγός εταιρία Netflix.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε την ίδια μέρα που ο βασικός πρωταγωνιστής Κέβιν Σπέισι, ζήτησε συγγνώμη από τον ηθοποιό Άντονι Ραπ, ο οποίος σε συνέντευξή του αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί σεξουαλική επίθεση από τον Σπέισι το 1986. Τότε ο Ραπ ήταν 14 ετών

και ο Σπέισι 26.

Στη δήλωση του, ο Σπέισι ανέφερε ότι δεν θυμάται το περιστατικό και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που τον κατηγόρησαν ότι γνωστοποίησε τον σεξουαλικό του προσανατολισμό σε μία προσπάθεια να αποφύγει τις συνέπειες της καταγγελίας.

Μία ανώνυμη πηγή από την εταιρεία παραγωγής δήλωσε στο Αssociated press, ότι η απόφαση για τον τερματισμό της σειράς, είχε παρθεί πολύ καιρό πριν τις κατηγορίες κατά του Σπέισι.

Η δημοφιλής σειρά «House of Cards» θα σταματήσει στην έκτη σεζόν, τα γυρίσματα της οποίας είναι σε εξέλιξη. Η τελευταία σεζόν με 13 επεισόδια πρόκειται να προβληθεί το 2018.

«House of Cards»Κέβιν ΣπέϊσικατηγορίεςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα