Το δικαστικό δράμα «Ο βροχοποιός» γίνεται σειρά για NBCU – Στο ρόλο του μεγαλοδικηγόρου ο Τζον Σλάτερι

Το δικαστικό θριλερικό δράμα «Ο βροχοποιός» («The rainmaker»-1997) του Φράνσις Φορντ Κόπολα– από το ομώνυμο μπεστ σελερ του Τζον Γκρίσαμ- γίνεται σειρά για λογαριασμό του αμερικανικού δικτύου NBCU  με τον Τζον Σλάτερι στο ρόλο του μεγαλοδικηγόρου  Λίο Φ. Ντράμοντ τον οποίον είχε υποδυθεί στη μεγάλη οθόνη ο Τζον Βόιτ.

Η σειρά παρακολουθεί τον Ρούντι Μπέιλορ ένα νεαρό δικηγόρο που θέλει να κάνει τη διαφορά στο σύστημα της Δικαιοσύνης. Είναι επίσης η μόνη ελπίδα ενός ηλικιωμένου ζευγαριού, αφού η διεφθαρμένη

ασφαλιστική εταιρεία τους αρνείται να πληρώσει τη δαπάνη μεταμόσχευσης μυελού των οστών που θα μπορούσε να σώσει τη ζωή του παιδιού τους. 

Σε αυτό το δικαστικό δράμα, ο Μπέιλορ έρχεται αντιμέτωπος με εταιρικούς δικηγόρους, διεφθαρμένους δικαστικούς και όλα αυτά με τη βοήθεια ενός συναδέλφου του που δεν έχει περάσει καν τις εξετάσεις του δικηγορικού συλλόγου.

Ο Ρούντι με τους συνεργάτες του, στην εξέλιξη της υπόθεσης, αποκαλύπτουν δύο αλληλένδετες συνωμοσίες γύρω από τον μυστηριώδη θάνατο του γιου του πελάτη τους.

Τον Ρούντι στην ταινία του ’97, είχε κάνει ο Μάτ Ντέιμον. Στη σειρά προς το παρόν δεν έχει βρεθεί ο ηθοποιός που θα τον υποδυθεί, αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ.

Ο Σλάτερι είχε προταθεί τέσσερις φορές για βραβείο ΕΜΜΥ, δεύτερου ανδρικού ρόλου σε δραματική σειρά, για την ερμηνεία του (Ρότζερ Στέρλινγκ)  στην σειρά «Mad Men» και μεταξύ άλλων, στο σινεμα,  είχε παίξει και στην οσκαρική ταινία «Όλα στο φώς» («Spotlight») του Τομ ΜακΚάρθι.

Αμερικανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως το κόστος παραγωγής ανα επεισόδιο έχει προϋπολογισμό που κυμαίνεται μεταξύ δυο και τριών εκατ. δολαρίων, μπάτζετ από τα υψηλότερα στις σειρές μυθοπλασίας.

Διαβάστε επίσης:

Κέρδισε τη μάχη τηλεθέασης της Δευτέρας ο Σκάι

ΣΚΑΪ: Όταν διέψευδε ως μη όφειλε τα περί αγνοούμενης στα Βριλήσσια και τελικά εκτέθηκε μαζί με την πυροσβεστική

Μη χάσετε το «Ποντίκι» που κυκλοφορεί την Τετάρτη 14 Αυγούστου

Keywords
Τυχαία Θέματα
NBCU –, Τζον Σλάτερι,NBCU –, tzon slateri