Το δράμα του «αγοριού με την μάσκα» (Photos-Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Η μοίρα ενός αγοριού από την Κίνα που γεννήθηκε με μία σπάνια πάθηση στο πρόσωπο προκάλεσε την προσοχή εκατομμυρίων ανθρώπων.

Το παιδάκι υποφέρει από μία σοβαρή ασθένεια η οποία προκάλεσε δύο μεγάλα κενά στις άκρες του στόματός του και οδηγούν μέχρι τα αυτιά του.

Εξαιτίας αυτής της γενετικής ανωμαλίας το αγόρι μοιάζει λες και έχει διαφορετικά πρόσωπα ενώ τα κινεζικά media πλέον το αποκαλούν ως «το αγόρι με τη μάσκα».

Ο μικρός Huikang γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου 2009 από μια οικογένεια των αγροτών στην πόλη Zhongsha.

Η πρώτη επαφή του με την μητέρα του δεν ήταν αυτή που φανταζόταν η άτυχη γυναίκα η οποία σοκαρίστηκε μόλις είδε το γιό της.

Όπως είπε σε δηλώσεις της στη Changsha Evening News: «Είδα το παιδί έκλαιγε, και έκλαψα πάρα πολύ. Ένιωσα ότι η καρδιά μου είχε σπάσει. Γιατί να συμβεί αυτό σε μένα».

Η γυναίκα είπε ότι είχε κάνει τρεις υπερηχογράφημα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, ωστόσο η παραμόρφωση δεν είχε εντοπιστεί.

Η γιαγιά του μικρού Huikang είπε ότι θα ήταν καλύτερο για την οικογένεια να παρατήσει το βρέφος, ωστόσο όπως λέει η μητέρα του «πώς θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό».

Ζώντας σε ένα παραδοσιακό μικρό χωριό στην αγροτική Κίνα, η οικογένεια του Huikang αντιμετώπιζει δυσκολίες από τον τρόπου που τους φέρονται οι γείτονες λόγω της ασυνήθιστης εικόνας του αγοριού.

Στις 19 Μαΐου και την 1η Σεπτεμβρίου, ο μικρός Huikang υποβλήθηκε σε δύο εγχειρήσεις.

Ο Δρ Duquan, ο γιατρός οποίος ηγείται της θεραπείας του 8χρονου ότι οι εγχειρήσεις ήταν επιτυχής. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι Huikang θα πρέπει να περιμένει για περίπου 10 χρόνια για να δει εάν τα οστά του προσώπου του θα μεγαλώσουν με κανονικό τρόπο.

αγόρι μάσκαΚίναHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα