Το τηλεπαιχνίδι 5X5 «ρίχνει» στην καταπακτή το Still Standing

Αρχικά το νέο τηλεπαιχνίδι με τον Μάρκο Σεφερλή, θα ξεκινούσε να προβάλλεται μέσα στον Μάρτιο ή το αργότερο μέσα στον Απρίλιο. Μετά το κανάλι θεώρησε καλύτερο να ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο, μιας και η φετινή σεζόν πλησιάζει στο τέλος της.

Κι όμως, τελικά έγινε η ανατροπή και θα κάνει πρεμιέρα ο κωμικός ηθοποιός με το τηλεπαιχνίδι «5X5».
Η έναρξη του προγραμματίστηκε την Δευτέρα 5 Απριλίου στις 17:45 με αποτέλεσμα το «Still Standing» με την Μαρία Μπεκατώρου να μεταφερθεί μια ώρα νωρίτερα στις 16:45.

Το «5Χ5» που θα δούμε λοιπόν σύντομα στον ΑΝΤ1,

έρχεται για να αποδείξει ότι «πίσω από μια απλή ερώτηση μπορεί να κρύβεται η πιο απίστευτη απάντηση», με τον Μάρκο Σεφερλή έτοιμο να «κάνει παιχνίδι με μαμάδες, μπαμπάδες, αδέλφια, ξαδέλφια, θείους, θείες, μπατζανάκηδες, κουνιάδες και πεθερικά», όπως φαίνεται και από το τρέιλερ στο οποίο δεν χάνει την ευκαιρία να μεταμφιεστεί σε διάφορα μέλη μιας οικογένειας, αλλάζοντας περούκες, ρούχα και ρόλους.

Το τέλος του «Still Standing»

Τα άσχημα νέα αφορούν την δημοφιλή παρουσιάστρια καθώς, ένα μήνα νωρίτερα θα αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό της απογευματινής ζώνης.

Το «Still Standing» ρίχνει τίτλους τέλους οριστικά μετά από 4 χρόνια επιτυχημένης πορείας και με απόλυτα αξιοπρεπή ποσοστά τηλεθέασης.

Η αλλαγή στην απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1 θα είναι άμεση μιας και το τηλεπαιχνίδι «5Χ5» με τον Μάρκο Σεφερλή έρχεται να καλύψει το κενό.

Όσο για την Μαρία Μπεκατώρου δεν έχει ακόμη ανανεώσει το συμβόλαιο της το οποίο λήγει φέτος, με αποτέλεσμα οι φήμες να οργιάζουν για το μέλλον της τηλεπερσόνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα