Τουρκία: Στραγγαλίστηκε μέχρι θανάτου η 8χρονη Ναρίν – Εντοπίστηκε υγρό από το στόμα της στο αυτοκίνητο του θείου της (video)

Το CNN Turk αποκάλυψε την αιτία θανάτου της οκτάχρονης Ναρίν Γκιουράν, που βρέθηκε νεκρή 19 ημέρες μετά την εξαφάνισή της στο Ντιγιάρμπακιρ της ανατολικής Τουρκίας.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, τα ευρήματα απο τη νεκροψία δείχνουν πως η Ναρίν στραγγαλίστηκε μέχρι θανάτου. Παράλληλα, εντοπίστηκε υγρό, το οποίο βγήκε από το στόμα της κατά τον στραγγαλισμό, στο μπροστινό κάθισμα και στο τιμόνι του αυτοκινήτου του θείου της. 

«Το DNA που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του θείου

της Ναρίν, Σαλίμ Γκιουράν, ήταν υγρό που προερχόταν από το στόμα της μετά τον θάνατό της» τόνισε η δημοσιογράφος του CNN Turk.

«Πώς λοιπόν αυτό το υγρό βρέθηκε στο αυτοκίνητο; Φυσικά, εδώ υπάρχουν εικασίες. Λέγεται ότι μπορεί το υγρό να έπεσε από τα χέρια του θείου. Δεν γνωρίζουμε, ωστόσο, ακόμη αν εκείνος τη σκότωσε, όμως αναφέρεται πως ο θείος πήρε το πτώμα και το πήγε σε κάποιον άλλο» συνέχισε η δημοσιογράφος.

«Αναμένονται δύο ξεχωριστές ιατροδικαστικές εκθέσεις. Η πρώτη είναι η ιατροδικαστική έκθεση της Κωνσταντινούπολης, η δεύτερη είναι του Ντιγιάρμπακιρ, όπου διεξάγονται κάποιες βιολογικές έρευνες. Στην Κωνσταντινούπολη εξετάζονται λεπτομερώς 91 ξεχωριστά ευρήματα που ελήφθησαν από το άψυχο σώμα της Ναρίν και θα χρειαστούν 15 ημέρες για να συνταχθεί η έκθεση», σημείωσε η δημοσιογράφος του CNN Turk.

Κατηγορίες για συμμετοχή της μητέρας και ενός αδερφού στη δολοφονία

Παράλληλα, οι εισαγγελείς στο Ντιγιάρμπακιρ απήγγειλαν κατηγορίες εις βάρος της μητέρας και ενός αδελφού για συμμετοχή στη δολοφονία του κοριτσιού.

Ήδη έχουν απαγγελθεί κατηγορίες εις βάρος έξι ανθρώπων, μεταξύ των οποίων ένας θείος και ξαδέλφια της Ναρίν, για την καταστροφή στοιχείων του εγκλήματος, ενώ ένας άλλος θείος του κοριτσιού κατηγορείται επίσης για φόνο.

Διαβάστε επίσης:

Μεταναστευτικό: Οι συνοριακοί έλεγχοι διχάζουν και τους Γερμανούς (video)

Σκληρές κριτικές για τη Μις Τουρκία μετά τη στέψη της: «Είναι αυτή ομορφιά; είναι σαν άνδρας» – Πώς απάντησε στην επίθεση

Γαλλία: «Πέρασε» από την Εθνοσυνέλευση η πρόταση μομφής κατά του Μακρόν που κατέθεσε η αριστερά

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τουρκία, Στραγγαλίστηκε, 8χρονη Ναρίν – Εντοπίστηκε,tourkia, strangalistike, 8chroni narin – entopistike