Τράβις Σκοτ: Αφέθηκε ελεύθερος μετά τη σύλληψή του στο Παρίσι – Δεν του απαγγέλθηκαν κατηγορίες

Ελεύθερος αφέθηκε ο Τράβις Σκοτ έπειτα από τη σύλληψή του λόγω έντονου καβγά που είχε με τον σωματοφύλακά του σε ξενοδοχείο στο Παρίσι.

Σύμφωνα με το CNN, οι υπάλληλοι του πολυτελούς ξενοδοχείου που διέμενε ο ράπερ αναγκάστηκαν να καλέσουν την αστυνομία προκειμένου να δώσει τέλος σε μια μεγάλη αντιπαράθεση, στην οποία οι ίδιοι αδυνατούσαν να εμπλακούν.

Το γραφείο του εισαγγελέα του Παρισιού αναφέρει, συγκεκριμένα, ότι ο Σκοτ συνελήφθη

για «βία εναντίον ενός φρουρού ασφαλείας».

Λίγα 24ωρα αργότερα, ο 33χρονος καλλιτέχνης αφέθηκε ελεύθερος, ενώ -όπως επισημαίνει ο δικηγόρος του- δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες εναντίον του.

Travis Scott released with no charges after Paris arrest during 2024 Olympics https://t.co/VJy7THhevu pic.twitter.com/vkDJr27qSE

— Page Six (@PageSix) August 10, 2024

«Συνελήφθη λόγω καβγά με τον σωματοφύλακά του για παρενόχληση και άσχημη συμπεριφορά. Η γαλλική αστυνομία αντέδρασε υπερβολικά και τον συνέλαβε. Τον κράτησε 24 ώρες λόγω του καβγά. Δεν υπήρξε βία» ανέφερε πηγή από το περιβάλλον του ράπερ στη PageSix. 

Ο Σκοτ ήταν στο Παρίσι για να παρακολουθήσει τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Μάλιστα, εθεάθη στον αγώνα μπάσκετ των ΗΠΑ με τη Σερβία το απόγευμα της Πέμπτης.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Εντυπωσίασε η Μπίλι Άιλις στην τελετή Λήξης (Video)

Ντέιβιντ Κόπερφιλντ: Αγωγή 2,5 εκατ. εις βάρος του – «Άφησε διαμέρισμα ρημαγμένο κι έφυγε»

Στεφ Κάρι: Επεισόδιο ανάμεσα στη σύζυγό του και την Αστυνομία λίγο μετά τον θρίαμβο του μπασκετμπολίστα στους Ολυμπιακούς (Videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τράβις Σκοτ, Αφέθηκε, Παρίσι –,travis skot, afethike, parisi –