Τρομακτική επίθεση στον Τραμπ από δημοφιλή παρουσιαστή: «Δεν μπορείς να ξανανοίξεις τη χώρα γιατί δεν είχες τα @@ να την κλείσεις» (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

 

Την πιο άγρια επίθεση στον Ντόναλντ Τραμπ για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε και συνεχίζει να διαχειρίζεται την επιδημία του κορωνοϊού στις ΗΠΑ εξαπέλυσε ο γνωστός παρουσιαστής Στίβεν Κόλμπερτ.

Με αφορμή την κόντρα του Τραμπ με τον επικεφαλής επιδημιολόγο της χώρας Άντονι Φάουτσι, αλλά και τις αντικρουόμενες δηλώσεις του σχετικά με το ποιος έχει την ευθύνη για την άρση της καραντίνας -ο ίδιος ή οι Κυβερνήτες των Πολιτειών- ο Κολμπέρτ επιτέθηκε με σκληρότητα στον πρόεδρο των ΗΠΑ,

λέγοντας:

«Λυπάμαι φιλαράκο, αλλά το ποιος θα ξανανοίξει τη χώρα δεν είναι δική σου δουλειά, γιατί δεν είχες τα @@ να την κλείσεις όταν έπρεπε (σ.σ. οι Κυβερνήτες ήταν εκείνοι που αποφάσιζαν για περιοριστικά μέτρα). Εσύ ήσουν εκείνος που είπε ότι είναι απλώς μια μαζορέτα και έκατσε στον πάγκο. Οι μαζορέτες δεν παίρνουν το κύπελο, όμως, σχεδόν δεν πληρώνονται. Απλώς πρέπει να δείχνουν ωραίες και να προφέρουν σωστά τις λέξεις και εσύ δεν έκανες τίποτα από αυτά».

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα στο 8:31 του βίντεο:

 

ΚορωνοϊόςΗΠΑΤραμπΚολμπέρτΦάουτσιHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα