Τσαλίκης για Τσιτσιπά: Ξεφτιλίζεσαι, μαζέψου – Οι μεγάλοι αθλητές είναι και μεγάλες προσωπικότητες

Τη συμπεριφορά του Στέφανου Τσιτσιπά στον χθεσινό αγώνα, στο Μόντρεαλ, σχολίασε ο Γιώργος Τσαλίκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο τενίστας φάνηκε να εκνευρίζεται με τον πατέρα του, ενώ δεν δίστασε να τον βρίσει και να τον διώξει από το γήπεδο, με αποτέλεσμα εκείνος να κάτσει εν τέλει στις κερκίδες.

Με ένα κείμενό του, ο τραγουδιστής χαρακτήρισε απαράδεκτη τη συμπεριφορά του, ενώ αποκάλεσε τον ίδιο «κάκιστο παράδειγμα». Επισήμανε δε, ότι οι μεγάλοι αθλητές είναι συνήθως και

μεγάλες προσωπικότητες.

«Υπάρχουν οι αθλητές όπως ο Πετρούνιας, ο Μανόλο, η Ντρισμπιώτη, η Γκουντουρά και άλλοι πολλοί που μας συγκινούν, μας εμπνέουν, μας γεμίζουν αισιοδοξία γιατί είναι “φάροι” σε μια κοινωνία που αγωνίζεται μέσα στο σκοτάδι, που αποτελούν ή που θα θέλαμε να αποτελούν πρότυπα για τα παιδιά μας.. Και υπάρχουν και αυτοί που τους αγαπάμε, τους στηρίζουμε, τους θαυμαζουμε και μας ξενερώνουν.

Στέφανε αγόρι μου χρειάζεται μεγάλος αγώνας να είσαι πρωταθλητής, αλλά χρειάζεται εξίσου μεγάλη εκπαίδευση να είσαι σωστός άνθρωπος, να προσπαθείς να διαχειρίζεσαι το θυμό σου, να μη ξεφτιλίζεις έτσι τους γονείς σου δημόσια και να μη ξεφτιλίζεσαι κι εσύ.. Άμα δεν γουστάρεις να συμπορεύεσαι μαζί τους αθλητικά κόψ’το.. Αλλιώς εφόσον είναι επιλογή σου τίμησε την και μαζέψου.. Μας κάνεις και αισθανόμαστε άσχημα και ετεροντροπή, δηλαδή ντρεπόμαστε για λογαριασμό σου και φυσικά αν μπω στη θέση του πατέρα σου (γιατί έχω παιδιά λίγο μικρότερα σου) με πιάνει δύσπνοια με την ιδέα ότι το παιδί μου θα με ξεφτίλιζε έτσι παγκοσμίως.. Δούλεψε τον εαυτό σου, διαχειρίσου τον θυμό σου, νίκησε τους δαίμονες σου για να πάρεις και αυτό που σου αξίζει αθλητικά.. Οι μεγάλοι αθλητές συνήθως είναι και μεγάλες προσωπικότητες.. Μεγάλωσε και δείξε λίγο γαμ***** σεβασμό.

«Τι να μη γίνεις όταν μεγαλώσεις. Είσαι απαράδεκτος και κάκιστο παράδειγμα» έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γιώργος Τσαλίκης (@tsalikisgiorgos)

Διαβάστε επίσης:

Δύσκολες ώρες για τον Παναγιώτη Βασιλάκο – «Πάλεψες με αξιοπρέπεια»

Κέιτ Μπλάνσετ: Εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με τοπ φτιαγμένο από 102 κουτάλια

J2US: Παντρεύτηκαν οι νικητές Σοφία Κουρτίδου και Γιάννης Σεβδικαλής -«Οι ζωές μας ενώθηκαν για πάντα»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσαλίκης, Τσιτσιπά, Ξεφτιλίζεσαι,tsalikis, tsitsipa, xeftilizesai