Βασίλισσα Λετίθια: Περπατά με το… ζόρι στην τελευταία της εμφάνιση – Βίντεο ντοκουμέντο

Η Βασίλισσα Λετίθια είναι σύνήθως πάρα πολύ καλοντυμένη και προσεγμένη στις εμφανίσεις τις ενώ πάντα πάντα συνοδεύει το outfit της με ψηλοτάκουνες γόβες. Παρόλα αυτά τελευταίο διάστημα η βασίλισσα της Ισπανίας απαθανατίζεται στις δημόσιες εμφανίσεις της με λευκά sneakers.

Σύμφωνα με πληροφορίες ισπανικών μέσων, η βασίλισσα Λετίθια υποφέρει από χρόνια μεταταρσαλγία και στα δύο της πόδια, καθώς και από νευρίνωμα του Μόρτον στο δεξί της πόδι, κάτι που οδηγεί στη διόγκωση του δέρματος

γύρω από συγκεκριμένα νεύρα.

Εξαιτίας της μεταταρσαλγίας, που αποτελεί σύμπτωμα της παρουσίας φλεγμονών στην περιοχή των μεταταρσίων, η Λετίθια υποφέρει από πόνους στην κίνηση. Για αυτόν τον λόγο επιλέγει να συνδυάζει πλέον τα σικάτα κοστούμια της με sneakers χωρίς τακούνι.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα, στα social media τη βλέπουμε να δυσκολεύεται στο περπάτημά της, παρά τα flat παπούτσια που φορά.

Πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στην παρέλαση για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ισπανίας, μαζί με τον σύζυγό της, Βασιλιά Φελίπε.

Στα στιγμιότυπα που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Λετίθια φαίνεται να δυσκολεύεται να περπατήσει, ενώ όταν πρέπει να κατέβει σκαλιά καταβάλει ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια, πατώντας στο πλάι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TheLuxonomist (@the_luxonomist)

Διαβάστε επίσης:

Στεφανία Γουλιώτη: Αποχαιρέτησε το Maestro – «Πήρα μόνο νοιάξιμο και αγάπη»

Ουίλιαμ – Χάρι: Προσκεκλημένοι και οι δύο στο γάμο στενού φίλου τους – Ποιος θα «κάνει πίσω» και δεν θα πάει

Σπύρος Μπιμπίλας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Με φώναξε και μιλήσαμε – Η φιλία δεν είναι πάνω από την αλήθεια»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βασίλισσα Λετίθια, Περπατά, – Βίντεο,vasilissa letithia, perpata, – vinteo