Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Στην Κρήτη, σε εγκαίνια έκθεσης, μαζί με την αδελφή της Ειρήνη (Photos /Video)

Στο Μουσείο Αρχαίας Ελεύθερνας στην Κρήτη βρέθηκαν η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας και η αδελφή της Ειρήνη, με αφορμή την έκθεση «Πάμπλο Πικάσο: Η χαρά της ζωής» που επιμελήθηκαν η Παλόμα Πικάσο και ο Χρήστος Σταμπολίδης.

Οι δύο αδελφές του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την έκθεση που εγκαινιάστηκε από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με τίτλο «Πάμπλο Πικάσο – Η χαρά της ζωής», όπου παρουσιάζονται 62 έργα του καλλιτέχνη

που σχετίζονται με την ελληνική μυθολογία. Μάλιστα παρακολούθησαν και την συναυλία που έδωσε ο Γιώργος Νταλάρας στον κήπο του μουσείου, κάτω από τον Ψηλορείτη.

Στις εικόνες που κυκλοφόρησαν μέσω social media, οι δύο αδελφές φωτογραφίζονται στο πλευρό της Προέδρου της Δημοκρατίας, με την κατάσταση της υγείας της Ειρήνης να φαίνεται πως έχει επιδεινωθεί και για αυτό βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greek Royal (@greek_royal)

Η Ειρήνη αντιμετωπίζει μυοσκελετικά προβλήματα, ενώ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, πάσχει από Αλτσχάιμερ και ήδη έχει αρχίσει να χάνει τη μνήμη της. Μάλιστα, δεν λείπουν και οι επικρίσεις από μερίδα του ισπανικού Τύπου ότι ο ισπανικός βασιλικός οίκος, την εκμεταλλεύεται για δημόσιες σχέσεις, παρά την κακή κατάσταση της υγείας της.

Η Βασίλισσα Σοφία και η Ειρήνη ξεναγήθηκαν στην έκθεση και θαύμασαν τα εκθέματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greek Royal (@greek_royal)

Η βασιλομήτωρ της Ισπανίας, μάλιστα δεν σταμάτησε να κάνει ερωτήσεις στον Νίκο Σταμπολίδη και την Παλόμα Πικάσο για τα εκθέματα και κυρίως για τον τρόπο που έργα του Πικάσο συνάντησαν τις αρχαιότητες του μουσείου.

Σε κάποιες περιπτώσεις δε, ήταν δύσκολο να ξεχωρίσεις ποιο ήταν αρχαίο και ποιο του Πικάσο.

Διαβάστε επίσης:

Στους Παξούς για διακοπές ο Μπράντλεϊ Κούπερ

Κραουνάκης – Τσανακλίδου: Ερμηνεύουν μαζί το κομμάτι «Μοίρες» (Video)

Τζόνι Ντεπ: Θα συμμετάσχει σε σειρά συναυλιών του Αντρέα Μποτσέλι

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βασίλισσα Σοφία, Ισπανίας, Κρήτη, Ειρήνη Photos Video,vasilissa sofia, ispanias, kriti, eirini Photos Video