Βόλος: Σοκάρουν οι μαρτυρίες των γειτόνων – «Ήταν ντυμένη από πάνω μέχρι κάτω σαν κουκουλωμένη»

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τα μαρτύρια που ζούσε η 22χρονη γυναίκα στο σπίτι της στις Αλυκές Βόλου, επί δύο ολόκληρα χρόνια, από τον σύζυγό της.

Υπενθυμίζεται πως ο 28χρονος σύζυγός της συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης όταν κινητοποιήθηκε η γειτονιά μετά τα ουρλιαχτά της 22χρονης ύστερα από ξυλοδαρμό.

Όπως μεταδίδει η τοπική εφημερίδα thenewspaper, οι γείτονες αποκαλύπτουν πως σπάνια έβλεπαν τη γυναίκα

ούτε και το παιδί.

«Δεν την βλέπαμε ποτέ τη γυναίκα. Ξέραμε ότι εδώ μένει ένα ζευγάρι Αλβανών, αλλά δεν είχαμε δει ποτέ αυτό το κορίτσι. Απορούσαμε όλοι τι γινόταν μέσα σε αυτό το σπίτι, αλλά δε μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Δεν ξέραμε τι συνέβαινε», αναφέρει μία γυναίκα ενώ μια άλλη γειτόνισσα εξομολογείται: «Την έβλεπα πολύ σπάνια. Μόνο μέχρι τον κήπο έβγαινε. Δύο ή τρεις φορές αυτά τα χρόνια. Όχι παραπάνω. Και μου έκανε εντύπωση διότι ήταν ντυμένη από πάνω μέχρι κάτω. Σαν κουκουλωμένη. Δεν την είδα ποτέ έξω από την αυλή του σπιτιού να κυκλοφορεί, να ψωνίζει. Και δεν είχα δει και το παιδί ποτέ».

Το βράδυ της σύλληψής του, ο 28χρονος φέρεται πως έπιασε την νεαρή από το λαιμό και αποπειράθηκε να τη στραγγαλίσει, όπως μεταδίδει η τοπική εφημερίδα.

Σε κατάθεσή της, η 22χρονη αναφέρει πως ο άντρας την χτυπούσε κάθε μέρα, ενώ σε άλλες δύο περιπτώσεις την είχε αφήσει σε πολύ χειρότερη κατάσταση από αυτή στην οποία βρέθηκε χθες.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Αλβανία όταν η κοπέλα ήταν μόλις 18 ετών, σε έναν γάμο καταναγκαστικό και κανονισμένο από την οικογένειά της και περίπου ενάμιση χρόνο αργότερα απέκτησαν μαζί ένα παιδί.

Πριν δύο χρόνια, το 2021, ο 28χρονος ήρθε με τη σύζυγο και το μωρό στην Ελλάδα, σε περιοχή λίγο έξω από τον Βόλο, όπου εργάζεται ως οικοδόμος.

Ο άνδρας φέρεται πως κρατούσε την 22χρονη και το παιδί κλειδωμένους και πλήρως απομονωμένους στο σπίτι, με το παιδάκι να μην έχει καν επισκεφθεί ποτέ γιατρό.

Στα δύο χρόνια του εγκλεισμού της, τους πέντε τελευταίους μήνες δεν είδε ούτε το φως του ήλιου, καθώς της απαγόρευε να βγαίνει ακόμη και στην αυλή του σπιτιού.

Όλο αυτό το διάστημα την κρατούσε δέσμια, όχι μόνο μετατρέποντας το σπίτι τους σε φυλακή και τόπο βασανιστηρίων, όπως και απαγορεύοντάς της κάθε γνωριμία ή φιλία σε ένα ξένο περιβάλλον, αλλά και εκβιάζοντάς την καθημερινά.

Απειλούσε την κοπέλα πως θα πάει ο ίδιος στην Αλβανία να σκοτώσει τους γονείς της, αν εκείνη αποκάλυπτε στους δικούς της όσα περνάει ή επιχειρούσε να φύγει.

Ο 28χρονος οδηγήθηκε χθες ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή, όπου ζήτησε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη 26/9.

Δείτε εικόνες:

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: «Καμπανάκι» Καλλιάνου για Θεσσαλία – «Αναμένονται πάνω από 200 mm βροχής»  

Φαρμακεία: Έρχεται ειδική εφαρμογή για τις εφημερίες στην Αττική – Πώς θα λειτουργεί

Πολιτική Προστασία: Νέα σύσκεψη την Κυριακή ενόψει της κακοκαιρίας

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βόλος, Σοκάρουν, – Η 22χρονη,volos, sokaroun, – i 22chroni