Βόλτα και καφές για τον Κασσελάκη στην Τρίπολη – Το σημείωμα στο καφενείο με την διπλή ανάγνωση και η θερμή υποδοχή (Photos/Video)

Την Τρίπολη επισκέπτηκε σήμερα Πέμπτη (26/9) ο Στέφανος Κασσελάκης και πέρα από το γεγονός ότι παρακολούθησε τη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου της πόλης και έκανε βόλτα στην περιοχή για να συνομιλήσει με επαγγελματίες και κατοίκους για τα προβλήματά τους ενώ ήπιε καφέ στο Μεγάλο Καφενείο της πόλης.

Σημειώνεται ότι στο ίδιο μαγαζί είχε βρεθεί και τον Μάιο του 2024. Μάλιστα ο κ. Κασσελάκης στο τέλος έγραψε και αφιέρωση στο βιβλίο του καφενείου σύμωνα με το arcadiaportal. Η τελευταία φράση του σημειώματος μπορεί και να έχει διπλή ανάγνωση: «Επιστρέφω σύντομα».

Το

σημείωμα Κασσελάκη

«Κρατήστε την Ιστορία ζωντανή. Την παράδοσή μας και τον πολιτισμό μας ζωντανούς, φωτεινούς, λαμπερούς. Ευχαριστώ για την φιλοξενία. Επιστρέφω σύντομα.

Στέφανος Κασσελάκης

26-9-24»

Η θερμή υποδοχή στη συνεδρίαση και η δήλωσή του για τις ανεμογεννήτριες

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έτυχε θερμής υποδοχής από τα μέλη του συμβουλίου και κόσμο που βρέθηκε εκεί που τον προέτρεπαν να «αντέξει» και ευχονταν «καλή δύναμη». Τον κ. Κασσελάκη υποδέχτηκαν ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην περιφέρεια, Μανώλης Μάκαρης, αλλά και ο εκπρόσωπος της πλειοψηφίας κ. Λαμπρόπουλος ο οποίος είπε: «κύριε Πρόεδρε σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας».

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα της συνεδρίασης ήταν η τοποθέτηση ανεμογεννητριών και συγκεκριμένα τη γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του αιολικού MORES της VOLTON, 298,2 MW, σε Μαίναλο, Τσεμπερού, Πάρνωνα και Αρτεμίσιο, καθώς και τη Γνωμοδότηση επί της ΜΠΕ του αιολικού MORES ΙΙ της VOLTON, 155,4 MW στη Δυτική Μάνη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης τάχθηκε σαφέστατα υπέρ της πράσινης ανάπτυξης, αλλά κατά της άναρχης και άνευ σχεδιασμού τοποθέτησης των ανεμογεννητριών στις οποίες προχωρά η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ένα σχέδιο που θα έπρεπε να ήταν φιλικό προς το περιβάλλον εξελίσσεται σε εχθρικό.

Διαβάστε επίσης:

Και με Πολάκη και με Κασσελάκη ο Νίκος Παππάς – Ο ίδιος εξηγεί γιατί

Με Δούκα ο Κωνσταντινόπουλος στον «πόλεμο» με Ανδρουλάκη – Οι «νεκροί» και τα «κομμένα» κεφάλια

Το υδρογόνο ενώνει

Keywords
Τυχαία Θέματα