Βουλιαγμένη: Βίντεο ντοκουμέντο με τους μαθητές να καταρρέουν από το αλκοόλ – Παρέμβαση του Δήμου Αθηναίων (videos)

Ένα βίντεο, με μαρτυρίες και οπτικά ντοκουμέντα με τους μαθητές να μεταφέρονται στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση αλκοόλ σε γνωστό κλαμπ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, έδωσε στη δημοσιότητα το Star.

Στα πλάνα του βίντεο φάινεται ο δρόμος έξω από το πασίγνωστο κλαμπ να έχει σχεδόν κλείσει από τον κόσμο. «Τα ασθενοφόρα ούρλιαζαν, δεν ήξεραν ποιον να πάρουν και τι να κάνουν», είπε συγγενής μαθήτριας στο Star.

Στο βίντεο φαίνεται και ένας

από τους μαθητές σωριασμένος στο πεζοδρόμιο, με διασώστες του ΕΚΑΒ να βγάζουν το φορείο από το ασθενοφόρο για να τον μεταφέρουν στο Παίδων.

Οργισμένοι οι γονείς

«Είναι απαράδεκτοι, αν έχουν λύκεια, εκδήλωση χοροεσπερίδας και σερβίρουν ποτό και μάλιστα μπόμπα», αναφέρει συγγενής μαθήτριας στο Star.

Οργισμένος συγγενής 16χρονης μαθήτριας της Α’ λυκείου μίλησε στο Star, για το πώς η εγγονή του βρέθηκε στο νοσοκομείο. «Πήρε κάποια κοπέλα, φίλη της εγγονής μου τον πατέρα της, τον γιο μου και του είπε “ελάτε γιατί η μικρή δεν είναι καλά”. Και πήγε και ήταν λιπόθυμη η εγγονή μου».

«Μπήκαμε, μας σέρβιραν τα ποτά, τα μπουκάλια, γιατί οι κρατήσεις ήταν όλες με μπουκάλια κι αν ήθελε κάποιος έμπαινε και με είσοδο», περιγράφει στο Star μια μαθήτρια.

«Έπιναν το ποτό λες και ήταν νερό»

«Τους έβλεπα που όντως πίνανε πάρα πολύ, το βάζανε το μπουκάλι όλο στο στόμα τους τέτοια φάση» λέει ένας αυτόπτης μάρτυρας στο Star.

«Να παίρνουν τώρα το μπουκάλι της βότκας και να το χύνουν πάνω τους και να πίνουν λες και είναι νερό», ανέφερε μια άλλη μαθήτρια.

Παρέμβαση του Δήμου Αθηναίων

Παρέμβαση πραγματοποίησε ο Δήμος Αθηναίων, τονίζοντας σε ανακοίνωσή του πως έχει επιληφθεί του θέματος που αφορά το νυχτερινό κλαμπ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Δήμος Αθηναίων έχει επιληφθεί του θέματος που αφορά το νυχτερινό κλαμπ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, που χορήγησε αλκοόλ σε ανηλίκους.

Θα προβεί άμεσα στις προβλεπόμενες νόμιμες ενέργειες σε σχέση με τις πράξεις που διαπιστώθηκαν, σε συνεννόηση και με την Ελληνική Αστυνομία».

Στον εισαγγελέα ο 20χρονος υπεύθυνος του κλαμπ – Εξιτήριο για την 15χρονη που νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ

Στον εισαγγελέα οδηγείται ο 20χρονος προσωρινά υπεύθυνος του κλαμπ που σέρβιρε αλκοόλ σε ανήλικους, με αποτέλεσμα οκτώ να καταλήξουν στο Νοσοκομείο λόγω μέθης.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράβαση του αρ. 306 Π.Κ. «Έκθεση».

Οι Αρχές πραγματοποιούν έρευνες για την ποιότητα των ποτών, αλλά και για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των νόμιμων εκπροσώπων της ιδιοκτήτριας και της διοργανώτριας εταιρείας, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, εξιτήριο αναμένεται να πάρει σήμερα και η 15χρονη που νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ για προληπτικούς λόγους. Η ανήλικη βρίσκεται εκτός κινδύνου και από χθες βρίσκεται σε απλή κλίνη.

Υπενθυμίζεται ότι το αλκοόλ σε ανήλικους απαγορεύεται με νόμο από το 2008.

Διαβάστε επίσης:

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου: «Χρωστάμε σε όσους ήρθαν, πέρασαν, θα ‘ρθουν, θα περάσουν» – Το μήνυμα του σμηναγού Γιώργου Σωτηρίου

Παρέλαση: Άνοιξε ο σταθμός του Μετρό «Σύνταγμα»

28η Οκτωβρίου: Σημαιοφόρος ετών… 80 – Ο μαθητής Γυμνασίου που σπάει τα ρεκόρ (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βουλιαγμένη, Βίντεο, – Παρέμβαση, Δήμου Αθηναίων,vouliagmeni, vinteo, – paremvasi, dimou athinaion