Ξάνθη: Πατέρας ξυλοκόπησε άγρια τον 29χρονο γιο του – Τον χτυπούσαν επί 10 λεπτά μαζί με τον άλλο του γιο

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ξάνθη η είδηση του άγριου ξυλοδαρμού 29χρονου από τον πατέρα του και τον αδελφό του.

Σύμφωνα με το xanthinea.gr, 29χρονος κατήγγειλε ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον 61χρονο πατέρα του και τον 27χρονο αδελφό του στο πρατήριο υγρών καυσίμων του πρώτου.

Όλα έγιναν στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου. Ο 61χρονος και ο 27χρονος χτυπούσαν επί 10 λεπτά τον 29χρονο στο κεφάλι και το σώμα με γροθιές και ξύλινα καδρόνια.

Στη συνέχεια οι δύο δράστες τράπηκαν σε φυγή

και ο παθών διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Ξάνθης όπου του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Ο 29χρονος παρά τον άγριο ξυλοδαρμό του και δήλωσε πως δεν θέλει να πάει σε δομή φιλοξενίας καθώς σκοπεύει να διαμείνει σε φιλική οικία ενώ αρνήθηκε τη χρήση – εγκατάσταση του Panic Button.

Τα κίνητρα του άγριου περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας παραμένουν άγνωστα.

Επίσης κατά τον έλεγχο της αστυνομίας μέσω της εφαρμογής “Όπλα & Εκρηκτικά” του Police On Line διαπιστώθηκε πως ο πατέρας είναι κάτοχος τεσσάρων Αδειών κατοχής κυνηγετικών όπλων οι οποίες προκύπτει να είναι ληγμένες, ο δε αδερφός είναι κάτοχος δύο αδειών.

Ο 29χρονος κατέθεσε ότι δεν επιθυμεί να εξεταστεί από αρμόδιο ιατροδικαστή της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Θράκης. Οι δράστες αναζητούνται.

Διαβάστε επίσης:

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στον Βόλο: Δεν δέχθηκε τον χωρισμό τους και άρχισε να την καταδιώκει και να την απειλεί

Πτολεμαΐδα: Νεκρός 19χρονος σε τροχαίο με μηχανή – Σοβαρά τραυματισμένος ο 17χρονος οδηγός

Τραγωδία στα ΧΥΤΑ Φυλής: Νεκρός οδηγός απορριμματοφόρου που παρασύρθηκε από το όχημά του

Keywords
Τυχαία Θέματα