Υπουργείο Πολιτισμού: Παραχωρούν το Βυζαντινό Μουσείο στην «Αυτής Μεγαλειότητα Βασίλισσα Άννα-Μαρία» για να παραθέσει δείπνο!

Μια προκλητική απόφαση πήρε η διορισμένη από την ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού διοίκηση του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου.

Συγκεκριμένα, με απόφαση που δημοσιεύτηκε χθες (17/9) στη Διαύγεια, χώροι του μουσείου θα παραχωρηθούν για τη διήμερη πριβέ εκδήλωση στην «Hendes Majestaet Dronning Anne-Marie», δηλαδή στην Η. M. (Αυτής Μεγαλειότητα) Άννα Μαρία, σύζυγο του εκλιπόντος Κωνσταντίνου Γκλύξμπουργκ.

Ο τίτλος στο έγγραφο παραμένει πιθανότατα αμετάφραστος ώστε μην το καταλάβει σχεδόν κανείς.

Την

απόφαση (ΑΔΑ:Ψ6Π846ΝΚΟΣ-9ΘΝ) υπογράφει η Γενική Διευθύντρια του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου Αικατερίνη Δελλαπόρτα.

Η «Μεγαλειότατη», όπως αναγράφει η απόφαση, θα παραθέσει δείπνο 250 ατόμων μετά ζωντανής μουσικής σε χώρους που εγκρίθηκαν για τις 26 και 27 Σεπτεμβρίου, έναντι του αντιτίμου των 15.000 ευρώ.

Το μουσείο παραλείπει επίσης να ενημερώσει για ποιους χώρους έδωσε την έγκρισή του.

Άραγε η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη είναι σύμφωνη ή όχι με τη συγκεκριμένη παραχώρηση;

Δείτε την απόφαση:

Λήψη

Διαβάστε επίσης:

Κόντρα στη Βουλή στον απόηχο της ερώτησης 11 γαλάζιων για τα κόκκινα δάνεια

Κλείδωσε η υποψηφιότητα Κασσελάκη – Τι είπε ο ίδιος σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Θεοδώρα Τζάκρη: «Εθνικό Πλυντήριο Σκανδάλων» η Εθνική Αρχή Διαφάνειας

Keywords
Τυχαία Θέματα
Υπουργείο Πολιτισμού, Παραχωρούν, Βυζαντινό Μουσείο, Αυτής Μεγαλειότητα Βασίλισσα Άννα-Μαρία,ypourgeio politismou, parachoroun, vyzantino mouseio, aftis megaleiotita vasilissa anna-maria