BlackBerry Mobile Fusion

17:42 5/4/2012 - Πηγή: i-TECH4U

Λύση επόμενης γενιάς για τη διαχείριση κινητών συσκευών για επιχειρήσεις και κυβερνητικούς οργανισμούς.

Δελτίο Τύπου

Η Research In Motion (RIM) ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου BlackBerry® Mobile Fusion, την επόμενης γενιάς λύση της RIM για τη διαχείριση κινητών συσκευών (MDM) των εταιρικών πελατών. Βασισμένοι πάνω στα ίδια θεμέλια που κατέστησαν

τον BlackBerry® Enterprise Server, ως το «χρυσό» πρότυπο για κυβερνητικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις, το BlackBerry Mobile Fusion παρέχει μια οικονομικά αποδοτική, ασφαλή, αξιόπιστη και επεκτάσιμη λύση που συνδυάζει τη διαχείριση smartphones και tablets που χρησιμοποιούν το BlackBerry® OS (συμπεριλαμβανομένης και υποστήριξης για BlackBerry PlayBook™ και μελλοντικές συσκευές BlackBerry® 10) καθώς επίσης τα Android™ και iOS®* και παρέχει μια ενιαία, web- based πλατφόρμα για εύκολη διαχείριση όλων των συσκευών.

«Τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους κυβερνητικούς οργανισμούς, η διαχείριση πολλαπλών συσκευών ανεξαρτήτως κλίμακας είναι χαοτική. Οι οργανισμοί αντιμετωπίζουν πίεση για να επιτρέψουν στους εργαζομένους να φέρουν τις δικές τους συσκευές στο χώρο εργασίας, και προσβλέπουν στην RIM, ως παγκόσμια ηγέτιδα στο χώρο της επιχειρησιακής φορητότητας, για την επίλυση του προβλήματος», δήλωσε ο Alan Panezic, Vice President, Enterprise Product Management and Marketing στη Research In Motion. «Το BlackBerry Mobile Fusion επιτρέπει στους οργανισμούς να διαχειρίζονται ένα μικτό περιβάλλον συσκευών με τον πιο ασφαλή, απλό και οικονομικά αποδοτικό τρόπο. Αυτό σημαίνει επίσης ότι οι επιχειρήσεις και οι κυβερνητικοί οργανισμοί δε χρειάζεται να προχωρήσουν με τον ελάχιστο κοινό παρονομαστή ασφάλειας για όλες τις συσκευές που θέλουν να ελέγχουν».

Το BlackBerry Mobile Fusion ενσωματώνει τα καλύτερα χαρακτηριστικά της αγοράς και την αρχιτεκτονική ασφαλείας του BlackBerry Enterprise Server (version 5.0.3), παρέχοντας προηγμένη διαχείριση και έλεγχο του ΙΤ, μια ενιαία εξερχόμενη σύνδεση ασφαλείας (256-bit AES encrypted “BlackBerry VPN”), πολιτικές IT που μπορούν να επιβληθούν στους εργαζομένους, υποστήριξη της τεχνολογίας BlackBerry® Balance και τη δυνατότητα για εγκατάσταση εφαρμογών και λογισμικού μέσω ασύρματου δικτύου για τη διαχείριση των BlackBerry smartphones και PlayBook tablets (καθώς επίσης και για τις μελλοντικές συσκευές BlackBerry 10).

Για τη μεγάλη πλειονότητα των εργαζομένων σε κυβερνητικούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο και για περίπου το 90 τοις εκατό των εταιρειών που ανήκουν στη λίστα “Fortune 500» και χρησιμοποιούν σήμερα BlackBerry smartphones, το BlackBerry Mobile Fusion τους επιτρέπει να αξιοποιήσουν την παρούσα ολοκληρωμένη υποδομή ασφαλείας των BlackBerry και να έχουν ευέλικτες επιλογές για τις προσωπικές συσκευές, διατηρώντας παράλληλα το κόστος σε χαμηλά επίπεδα.

Εκτός από το ότι παρέχει απαράμιλλη λειτουργικότητα για τις συσκευές BlackBerry, το BlackBerry Mobile Fusion προσφέρει ακόμα ολοκληρωμένες δυνατότητες διαχείρισης γ

Keywords
Τυχαία Θέματα