Hellenic StarCraft II League στο GameBattles.Gr

20:55 8/4/2011 - Πηγή: i-TECH4U
Τιτανομαχίες στα επερχόμενα LIVE Casts. 4 Αγώνες, που μπορείς να παρακολουθήσεις live την Παρασκευή και Κυριακή το βράδυ.Οι αγώνες είναι για την 8η Αγωνιστή του Division1-GroupB, με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς πλησιάζουμε στα playoffs του Ελληνικού Πρωταθλήματος Starcraft2. Τους αγώνες θα μπορείς να τους παρακολουθήσεις ζωντανά από την ιστοσελίδα του HSL, με ελληνικό σχολιασμό.Σχολιασμός από: Greekarmy, Ζok, StavrosHL και NIB στους εξής πολλά υποσχόμενους αγώνες:

-- Παρασκευή
8 Απριλίου --Bonito (T) vs Policymaker(T) στις 20:00(σχολιασμός από GreekArmy και Zok)

VII(P) vs Ertu(T) στις 21:00
(σχολιασμός από GreekArmy και Zok) -- Κυριακή 10 Απριλίου --

Greekarmy(R) vs HotCookies(T) στις 22:00
(σχολιασμός από StavrosHL και NIB)

Teezeee(T) vs AntiSocial(T) στις 23:00
(σχολιασμός από StavrosHL και NIB)

Προηγούμενους αγώνες(πάντα με Ελληνικό σχολιασμό) μπορείς να παρακολουθήσεις σε μαγνητοσκόπηση (on demand) από την σελίδα μεταδόσεων του GreekBattles.gr Οι ώρες ενδέχεται να τροποποιηθούν ελαφρώς στην πράξη, καθώς και υπάρχει περίπτωση να προστεθούν ακόμα δύο πολλά υποσχόμενοι αγώνες.Για άλλη μια φορά, όλους τους αγώνες θα μπορείς να τους παρακολουθήσεις ζωντανά στο HSLTV-1.*Το HSL (Hellenic StarCraft League) είναι και το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα, στο γνωστό σε όλους StarCraft II.
80 συμμετέχοντες της 1η σαιζόν, κάθε βδομάδα δίνουν μάχες για πρόκριση από ομίλους σε playoffs φτάνοντας τελικά στον Έλληνα πρωταθλητή. Ταυτόχρονα κάθε βδομάδα αρκετοί από τους αγώνες μεταδίδονται LIVE σε πραγματικό χρόνο, με περιγραφή από Έλληνες σχολιαστές δίνοντας την δυνατότητα σε όλα τα μέλη να παρακολουθήσουν τις μονομαχίες των παικτών στο HSL.
Keywords
Τυχαία Θέματα