Project Sea Lion: το πιο γρήγορο “αμφίβιο” όχημα του κόσμου

Θα σου κοστίσει “μόνο” $259.500. Τσάμπα…

Αν το όνειρό σου ήταν όταν μεγαλώσεις να γίνεις James Bond, πρέπει να ξέρεις ότι τώρα πια έχεις ελπίδες, χάρη στο όχημα που δημιούργησε ο M. Witt –αρκεί φυσικά να μπορείς να επενδύσεις ένα “μικρό” ποσό της τάξης των $259.500 (ή αν το θέλεις σε ευρώ, €204.009).

Το Project Sea Lion, λοιπόν, είναι ένα όχημα που κατασκευάστηκε ουσιαστικά για να διεκδικήσει τον τίτλο του ταχύτερου “αμφίβιου” οχήματος του κόσμου. Χάρη στον κινητήρα Mazda

13B Rotary των 174 ίππων, το Project Sea Lion αγγίζει την ταχύτητα των 290 χλμ. / ώρα στο έδαφος, όμως σύμφωνα με τον κατασκευαστή του η μηχανή θα πρέπει να αναβαθμιστεί με μια ειδικής κατασκευής στους 300 με 600 ίππους, για να πετύχει το ρεκόρ ταχύτητας και στη θάλασσα. Προς το παρόν, ο κ. Witt έχει θέσει το Project Sea Lion προς πώληση στο site Fantasy Ventures (μπορείς να το δεις κάνοντας κλικ εδώ) και δηλώνει πρόθυμος να δουλέψει μαζί με τον αγοραστή στις μελλοντικές αναβαθμίσεις. Για να δεις το πρωτότυπο αυτό όχημα σε δράση, πάτησε “play” στο βίντεο που ακολουθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα