Red Bull Unplugged Sessions στον En Lefko 87,7

Μια σειρά από live στο στούντιο που θα συζητηθούν.

Δελτίο Τύπου

Μέσα από το στούντιο του En Lefko 87.7, τα RED BULL UPLUGGED SESSIONS παρουσιάζουν «unplugged» και ζωντανά τέσσερις από τις πιο εκρηκτικές ανερχόμενες μπάντες της ελληνικής ροκ και ραπ σκηνής οι οποίες δεν θα διστάσουν καθόλου να τραβήξουν τα όργανα από την πρίζα και να αποκαλύψουν

στο κοινό, τον άλλο τους – unplugged – εαυτό.

Τα unplugged sessions έχουν αποκτήσει φανατικούς φίλους μέσα στα χρόνια - και έχουν δημιουργήσει ξεχωριστό «είδος» στη δισκογραφία - δίνουν την ευκαιρία στα γκρουπ, για μια άλλου τύπου - χωρίς ηλεκτρισμό- προσέγγιση των τραγουδιών τους, αλλά και στο κοινό μια διαφορετική «οπτική» και επαφή με το αγαπημένο του συγκρότημα.

Πρώτο ραντεβού, την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, στις 17:30, στην εκπομπή της Claudia Matola. Οι Solarmonkeys παίρνουν θέση στο στούντιο. Έτοιμοι για τo πρώτο από την σειρά των Red Bull Unplugged Sessions. «Zωντανά» και χωρίς ηλεκτρισμό από τη συχνότητα του En Lefko 87.7.

Είναι μαζί από το φθινόπωρο του 2011, ο John Citizen φωνή, ο Αlex Darmis πλήκτρα και πιάνο, ο Martin Pig κιθάρες, ο Jimmy Patronas μπάσο και ο Marios Ioannou στα ντραμς. Οι αγάπες δεν κρύβονται και η μεγάλη συμπάθεια που έχουν στην «σχολή» Σιάτλ ,το αμερικάνικο , εναλλακτικό ροκ, τον γενναίο, βαθύ και άφθαρτο ήχο των Pearl Jam, των Sound Garden, των Αlice In Chains, των Faith No More, λειτουργεί σαν έμπνευση και γκάζι για τις μηχανές τους. Εξάλλου, οι Solarmonkeys δε λένε όχι σε συναυλιακές προκλήσεις –γιατί όπως κάθε σωστή ροκ μπάντα, στη σκηνή «μεγαλώνει» και στο στούντιο εξελίσσεται (ή και τα δύο συμβαίνουν μαζί με αλυσιδωτές μουσικές εκρήξεις).

Το “Inside Your Head” κυκλοφόρησε πριν από ένα χρόνο σαν το πρώτο τους single και το “Momma’s Son” ήταν το επόμενο, που έδωσε υλικό στους φαν να μοιραστούν με φίλους. Τα νεώτερα έρχονται σε λίγο πάλι, με την κυκλοφορία του άλμπουμ / Εp και κομμάτια που τον τελευταίο καιρό δουλεύουν εντατικά. Μέσα από τη σελίδα τους στο facebook, https://www.facebook.com/solarmonkeys, οι Solarmonkeys δίνουν συνεχή ροή ειδήσεων, προτιμήσεων και μπόλικο ροκ, από αυτό που «φωνάζει» volume up.

Δυνατά και χωρίς ηλεκτρισμό στο στούντιο του En Lefko 87.7, την Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, οι Solarmonkeys κάνουν πρεμιέρα στα RED BULL UNPLUGGED SESSIONS.

Μείνετε συντονισμένοι στο www.rebull.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα