Η Nokia θέλει λίγη αγάπη απ' το Instagram

14:02 7/3/2013 - Πηγή: i-TECH4U

Ειδική εφαρμογή σε μια προσπάθεια να επισπεύσει την έλευση του Instagram στα Windows Phone 8.

Η αλήθεια είναι πως για τους περισσότερους χρήστες πλέον, η απουσία συγκεκριμένων εφαρμογών από ένα mobile λειτουργικό σύστημα μπορεί να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για την αγορά ενός smartphone. Θα μπορούσες, για παράδειγμα, να προμηθευτείς ένα smartphone

που να μην διαθέτει εφαρμογή για το Facebook ή για το Twitter; Ή που να μην διαθέτει εφαρμογή WhatsApp και Skype; Φυσικά και όχι.

Το Instagram, λοιπόν, έχει καταφέρει για δεκάδες εκατομμύρια χρήστες να γίνει απαραίτητο –και είναι ταυτόχρονα μια απ’ τις λίγες σημαντικές εφαρμογές που δεν έχουν κάνει ακόμα την εμφάνισή τους στα Windows Phone 8. Επειδή όμως η Nokia περιμένει πολλά από το λειτουργικό σύστημα της Microsoft, έδωσε στην δημοσιότητα την εφαρμογή #2InstaWithLove, που επιτρέπει στους χρήστες να τραβήξουν φωτογραφίες με τα smartphones τους, να τις επεξεργαστούν με ένα βασικό τύπου-Polaroid φίλτρο και να τις δημοσιεύσουν στην συνέχεια στα αγαπημένα τους social networks (αυτά τουλάχιστον στα οποία έχουν πρόσβαση απ’ τα Windows Phone 8), μαζί με το hashtag #2InstaWithLove.

Η εταιρεία φιλοδοξεί πως αν χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή αρκετοί χρήστες, μιας και τα νέα στα social networks διαδίδονται ταχύτατα, ίσως καταφέρει να επισπεύσει την έλευση του Instagram στα Windows Phone. Εξάλλου αρκετές από τις συσκευές της Nokia είναι ικανές να παράγουν εξαιρετικές φωτογραφίες –και είναι κρίμα η δημοσίευσή τους να περιορίζεται στο Facebook.

Keywords
Τυχαία Θέματα