i-TECH4u – Δεκέμβριος / Ιανουάριος ’13

Το νέο, εορταστικό τεύχος του i-TECH4u κυκλοφορεί από την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου.

Το νέο, εορταστικό τεύχος του i-TECH4u κυκλοφορεί από την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου και είναι γεμάτο δωροπροτάσεις. Η ομάδα του i-TECH4u έκανε άνω-κάτω την αγορά και βρήκε τα πιο έξυπνα, πρωτότυπα και χρήσιμα δώρα για σένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

 

Περισσότερες από είκοσι σελίδες γεμάτες προϊόντα τεχνολογίας (και όχι μόνο!), που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό. Επιπλέον, ρίχνουμε μια πρώτη ματιά στα video games

που αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μέσα στο 2013, ενώ ο Lunatic μας μιλάει για τη σχέση του με την τεχνολογία, καθώς και για τα μουσικά του σχέδια.

Από ένα εορταστικό τεύχος όπως αυτό δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι διαγωνισμοί. Για ακόμα μια φορά, το i-TECH4u σου δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσεις πλούσια δώρα, χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ. Ένα iPad Mini 16GB Wi-Fi, 50 beta keys για το StarCraft ΙΙ: Heart of the Swarm, ένα προηγμένο VoIP modem / router AVM FRITZ!Box FON WLAN 7140 και δέκα από τις πιο εξελιγμένες ταυτότητες για το κατοικίδιο σου Pet.ScanIT.gr, μπορούν να γίνουν δικά σου από τις 12 Δεκεμβρίου.

Το i-TECH4u κυκλοφορεί με 48 σελίδες γεμάτες ειδήσεις που καλύπτουν τον χώρο της τεχνολογίας, του Internet, των social networks, των gadgets και των video games και επιλεγμένη διανομή τόσο την Αθήνα όσο και σε μεγάλες πόλεις στην περιφέρεια. Δες αναλυτικά τα σημεία διανομής εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα