Νέο Google Chromebook με την υπογραφή της Acer

Οικονομικό cloud computing με μόλις $199.

Μετά το τελευταίο Chromebook της Samsung με επεξεργαστή ARM και τιμή $249, ήρθε η σειρά της Acer να παρουσιάσει τη δική της πρόταση σε ακόμα πιο προσιτή τιμή. Το Acer Chromebook C7 βασίζεται σε επεξεργαστή της Intel

και διαθέτει οθόνη 11,6 ιντσών με ανάλυση 1366x768 pixels. Η αυτονομία του είναι, σύμφωνα με την εταιρεία, 3,5 ώρες και έρχεται εφοδιασμένο με έναν σκληρό δίσκο χωρητικότητας 320GB, καθώς και 100GB αποθηκευτικού χώρου στο Google Drive.

Κατά τα άλλα, για την εκκίνηση του μηχανήματος χρειάζονται μόλις 18 δευτερόλεπτα και είναι ικανό να αναπαράγει χωρίς κολλήματα βίντεο ανάλυσης 1080p από το YouTube. Στο σώμα του φιλοξενούνται θύρες Ethernet, HDMI, VGA και τρεις USB 2.0 –και όλα τα παραπάνω προσφέρονται στην πολύ ελκυστική τιμή των $199 στην αγορά των Η.Π.Α.

Όλα δείχνουν ότι η Google έχει βάλει στόχο να κερδίσει το καταναλωτικό κοινό με τις εξαιρετικά χαμηλές της τιμές στα tablets , τα smartphones και τα Chromeboks –τα τελευταία ωστόσο παραμένει άγνωστο πότε θα τα δούμε επίσημα στην ελληνική αγορά.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα