Caveman: Για λίγες παραστάσεις στο Θέατρο Αριστοτέλειον

Το Θέατρο Αριστοτέλειον παρουσιάζει για λίγες παραστάσεις την ιδιαίτερα επιτυχημένη κωμωδία του Rob Becker με τίτλο "Caveman" και τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη στο ρόλο του ανθρώπου των σπηλαίων, στις 3-5 Φεβρουαρίου 2014.

O «CAVEMAN» Βλαδίμηρος Κυριακίδης , έχοντας στις αποσκευές του μπόλικο χιούμορ, σάτιρα, αλήθεια και συγκίνηση έρχεται πάλι στην Θεσσαλονίκη

στο θέατρο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ από 3/2 έως και 5/2. Με αφοπλιστική ειλικρίνεια και φυσικότητα δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας στο ρόλο του Caveman και συνεχίζει έτσι την ήδη επιτυχημένη πορεία του έργου που τόσο αγαπήθηκε από το Ελληνικό κοινό σε όλη την Ελλάδα.

Ο «CAVEMAN» έχει πάνω από 10.000.000 θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, έχει μεταφραστεί σε 15 διαφορετικές γλώσσες και είναι η μακροβιότερη σόλο παράσταση στην ιστορία του Broadway, κάτι που έκανε τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης να αποκαλεί την 18η Ιουλίου ημέρα του Caveman και να μετονομάσει την οδό 44 West σε Caveman Way.

Ο «CAVEMAN» επιπλέον αναγνωρίζει πολλούς οπαδούς του στους ψυχολόγους και θεραπευτές ως εναλλακτική μέθοδος θεραπείας σχέσεων. Μη σπαταλάτε τα λεφτά σας σε σύμβουλους γάμου, o Caveman τοu Rob Becker ξεπερνάει και τον καλύτερο ψυχαναλυτή.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

Ο ήρωας του έργου είναι ο Σωτήρης. Συμπαθής και ευγενικός, αλλά ταυτόχρονα πρωτόγονος και τσαμπουκάς. Με άλλα λόγια ο μέσος Έλληνας. Ο Σωτήρης, μέσα από ένα καυγά με την γυναίκα του, βρίσκεται αναπάντεχα στο δρόμο, μαζί με όλα του τα πράγματα. Ξεκινώντας από το αρχικό ερώτημα που τον παιδεύει ‘γιατί δεν τα βρίσκουν οι άντρες με τις γυναίκες’ ξεδιπλώνεται μια σειρά κωμικών καταστάσεων, από την προϊστορική εποχή, μέχρι σήμερα. Μια μοναδική παράσταση που οδηγεί σε απρόβλεπτες εξελίξεις με ανατροπές, εκπλήξεις και απογειωτικές εκρήξεις γέλιου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Συγγραφέας : Rob Becker

Σκηνοθεσία - Διασκευή : Αναστασία Παπαστάθη

Μετάφραση : Ερατώ Τάττη

Φωτισμοί : Valentin Galle

Σκηνογραφία: Ειρήνη Παγώνη

Κουστούμια: Keira Coltrane

Μουσική : Πάνος Φορτούνας

Παραγωγή : Θέατρο Coronet & Mogul Theater

ΗΘΟΠΟΙΟΣ :

Βλαδίμηρος Κυριακίδης

Keywords
Τυχαία Θέματα