Final Four | Παπανικολάου: "Να μην χάσουμε το δάσος..."

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο είναι ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα, αλλά ο Ολυμπιακός δεν θα πρέπει να επικεντρωθεί μόνο στον Ισπανό γκαρντ, όπως επισήμανε ο Κώστας Παπανικολάου.

Ο διεθνής φόγουορντ σημείωσε χαρακτηριστικά ότι η Μπαρτσελόνα "δεν είναι μόνο ο Ναβάρο. Ομάδα που φτάνει στο φάιναλ φορ δεν το έχει καταφέρει μόνο εξαιτίας ενός παίκτη. Οπότε αν επικεντρωθείς πάνω σε έναν παίκτη μόνο θα αποσυντονιστείς. Βλέποντας το δέντρο χάνεις το δάσος λένε, οπότε.

Εμείς είμαστε έτοιμοι, το πλάνο μας είναι δοκιμασμένο, θα αντιμετωπίσουμε τον κάθε παίκτη. Δεν είναι μόνο ο Ναβάρο, τον σεβόμαστε αλλά δεν είναι μόνο αυτός η Μπαρτσελόνα, η οποία είναι μεγάλη ομάδα και διαθέτει μεγάλη εμπειρία".

Στην συνέχεια ο Κώστας Παπανικολάου δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για τον ημιτελικό λέγοντας πως "περιμένω πώς και πώς για το παιχνίδι και για μένα είναι μία πρόκληση όλο αυτό, το να ανταπεξέλθω να βοηθήσω την ομάδα μου κι αν μπορώ στην άμυνα να μην φάω πόντο και στην επίθεση να βάλω όσους μπορώ".

Ο "Παπ" συμπλήρωσε ότι " είμαστε η πιο νέα ομάδα φέτος στην Ευρωλίγκα βάση του μ.ο. ηλικίας, έχει γίνει καταπληκτικός συνδυασμός εμπειρίας με ενέργεια και νομίζω αυτό είναι ένα από τα κλειδιά που μας έφερε εδώ. Σίγουρα θέλουμε να το βγάλουμε και αύριο (σ.σ 11/03) γιατί όπως όλοι ξέρετε έχουμε έρθει εδώ μέσα από την άμυνα από την οποία παίρνουμε βοήθειες και στην επίθεση, θέλοντας να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό και να φτάσουμε στο εύκολο καλάθι. Αυτό είναι το κλειδί που μας έχει φέρει εδώ και αυτό θέλουνμε να βγάλουμε στο παιχνίδι μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα