Final Four | Σπανούλης: "Τα πάντα για το τρόπαιο"

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και ο Βασίλης Σπανούλης εκπροσώπησαν τον Ολυμπιακό στην συνέντευξη Τύπου του φάιναλ φορ, με τον αρχηγό των "ερυθρολεύκων" να μιλάει και στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα για τον στόχο της ομάδας του, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τροπαίου.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι που συμμετέχουμε σε ένα φάιναλ φορ. Ανυπομονούμε να απολαύσουμε τη διοργάνωση

και να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τις δύο νίκες", δήλωσε αρχικά ο Βασίλης Σπανούλης και στην συνέχεια πρόσθεσε:

"Δεν ήταν εύκολο να έρθουμε εδώ. Περάσαμε πολύ δύσκολα μέσα στη σεζόν, αλλά μέσω όλων αυτών γίναμε ακόμη πιο δυνατοί, βελτιωνόμασταν μέρα με τη μέρα και γι’ αυτό φτάσαμε μέχρι εδώ".

Όσον αφορά για την Μπαρτσελόνα σημείωσε πως "είναι μία ομάδα με παίκτες που είναι χρόνια μαζί, ενώ έχει και τον ίδιο προπονητή. Έχει μεγάλους παίκτες που είναι οι ηγέτες της, όπως είναι ο Ναβάρο, ο Λόρμπεκ και άλλοι. Θα είναι δύσκολα τα πράγματα, είναι ένα παιχνίδι, είναι ο ημιτελικός και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη".

Σχετικά με το πώς θα αντιδράσει ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό, ο Βασίλης Σπανούλης ανέφερε ότι "το θέμα είναι να παίξουμε όπως παίζαμε κατά τη διάρκεια της σεζόν. Έχουμε κάνει εξαιρετική δουλειά μέχρι σήμερα. Δεν είναι τίποτα. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι που θα πρέπει να δώσουμε το 100% μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι 40 λεπτά μας και να απολαύσουμε το ματς".

Keywords
Τυχαία Θέματα