Greeks Abroad | Επέστρεψε στις νίκες η "ελληνική" Μπιλμπάο

Επιστροφή στις νίκες για την Μπιλμπάο των Κατσικάρη, Βασιλειάδη και Ζήση, η οποία επιβλήθηκε δύσκολα της Κανάριας του Λαμπρόπουλου με 78-70!

Η ομάδα των Κανάριων Νήσων αντιστάθηκε σθεναρά και προβλημάτισε ιδιαίτερα τους Βάσκους, οι οποίοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς είχαν το πάνω χέρι, ωστόσο στο τέλος τα... χρειάστηκαν, μιας και η Κανάριας μείωσε στους 3 πόντους (66-63)! Παρ' όλα αυτά, η Μπιλμπάο παρέμεινε ψύχραιμη και μετά τις ήττες από Σαραγόσα και Βαλένθια, επέστρεψε

στις επιτυχίες, επικρατώντας με 78-70.

Κορυφαίοι για την Μπιλμπάο ήταν οι Αλεξ Μουμπρού (15π.), Μαμαντού Σαμπ (14π.) και Αξέλ Ερβέλ (13π.), οι οποίοι οδήγησαν την ομάδα τους επιθετικά, ενώ θετική παρουσία έιχαν οι Κώστας Βασιλειάδης και Νίκος Ζήσης, που σημείωσαν 8 και 5 πόντους αντίστοιχα.

Από πλευράς Κανάριας, ο Σαούλ Μπλάνκο έκανε τη διαφορά για ακόμη μία φορά, με 15 πόντους. Ο Φώτης Λαμπρόπουλος έμεινε στα χαμηλά, μιας και δεν κατόρθωσε να σκοράρει σε κάτι παραπάνω από 9 λεπτά που αγωνίστηκε.

Ετσι, η αρμάδα του Κατσικάρη έμεινε μόνη στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετά και την ήττα της Σαραγόσα από την Βαγιαδολίδ.

Keywords
Τυχαία Θέματα