NBA | Για... πάντα στο Ντένβερ θέλουν τον ΜακΓκι!

Ο Τζαβάλ ΜακΓκι έχει κλέψει την παράσταση από τη μέρα που μετακινήθηκε στο Ντένβερ. Ο ταλαντούχος εκρηκτικός φόργουορντ-σέντερ ειδικά τον τελευταίο καιρό κάνει πράματα και θάματα και οι ιθύνοντες των Νάγκετς τρίβουν τα μάτια τους και επουδενί δεν θέλουν να τον χάσουν!

Ο 24χρονος άλλοτε παίκτης των Ουίζαρντς κέρδισε τους πάντες εξ αρχής στο Ντένβερ με τις εμφανίσεις του. Κάτι τα εντυπωσιακά φυσικά του προσόντα, κάτι η αυταπάρνηση και το δυναμικό του

παιχνίδι τον έκαναν από την πρώτη στιγμή αγαπητό, έστω κι αν χρειάστηκε ένα φυσιολογικό διάστημα προσαρμογής στο νέο περιβάλλον.

Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό ο Τζαβάλ ΜακΓκι πραγματοποιεί φανταστικές εμφανίσεις, έχει ξεδιπλώσει όλες τις αρετές που διαθέτει στο παιχνίδι του και είναι απ' τους διακριθέντες σε κάθε ματς των Νάγκετς, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι είναι ένα πολύτιμο πολυεργαλείο στα χέρια οποιουδήποτε προπονητή!

Ετσι, προτού καν ολοκληρωθεί η σεζόν για την ομάδα του Τζορτζ Καρλ, ο τζένεραλ μάνατζερ των "Σβόλων" Μασάι Ουτζίρι, έκανε σαφές ότι οι Νάγκετς θέλουν τον "νέο Τζαμπάρ" -όπως έχει χαρακτηριστεί ο ΜακΓκι- για πολλά χρόνια ακόμη!

"Η πρόθεσή μας είναι να έχουμε στην ομάδα τον ΜακΓκι και στο μέλλον και όχι μόνο για τρεις μήνες...", τόνισε ο Νιγηριανός τζένεραλ μάνατζερ των Νάγκετς.

Ο 24χρονος δυναμικός φόργουορντ-σέντερ το καοκαίρι θα είναι restricted free agent, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στο Ντένβερ να ισοφαρίσει οποιαδήποτε πρόταση δεχθεί ο ΜακΓκι και να τον παραμείνει δικός τους...

Keywords
Τυχαία Θέματα