NBA | Πρώτος στόχος ο Μέιο στη Μινεσότα

Οι Τίμπεργουλβς κινούνται στην αγορά για την απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου παίκτη που θα αγωνίζεται στη θέση του σούτινγκ γκαρντ και το πρώτο όνομα στη λίστα τους φαίνεται πως είναι ο Ο' Τζέι Μέιο.

Πέντε χρόνια μετά την επιλογή του 28χρονου στο νούμερο 6 του ντραφτ του 2008 από τους "λύκους", η ομάδα της Μινεσότα θέλει να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της τον πρώην άσο των Γκρίζλις, με σκοπό να συμπληρώσει το κομμάτι που λείπει από το... παζλ της νέας χρονιάς. Στη Μινεσότα έχουν

αρχίσει να καταστρώνουν τα πλάνα τους για την πεντάδα της επόμενης σεζόν. Ρούμπιο, Κιριλένκο και Λοβ είναι οι τρεις δεδομένοι, με τους Τίμπεργουλβς να επιθυμούν να κρατήσουν τον Νίκολα Πέκοβιτς προσφέροντάς του πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, ενώ μετά και την αποδέσμευση του Μπράντον Ρόι αναζητούν παίκτη για τη θέση "2". Γι αυτό, έχουν βάλει στο μάτι τον Μέιο.

Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ το 2008 πήγε με ανταλλαγή από τη Μινεσότα στο Μέμφις μετά το ντραφτ, για χάρη του Κέβιν Λοβ, και έκτοτε αγωνίστηκε τέσσερα χρόνια με τη φανέλα των "αρκούδων". Ωστόσο, πέρσι μετακόμισε στους Μάβερικς με στόχο να τους οδηγήσει τουλάχιστον στα πλέι οφ. Ο στόχος αυτός, όμως, δεν επετεύχθη και στο Ντάλας δεν "καίγονται" να τον κρατήσουν.

Ο Μέιο την περασμένη περίοδο κατέγραψε 15,3 πόντους (με 40,7% στα τρίποντα), 3.5 ριμπάουντ και 4,4 ασίστ και σε ορισμένα σημεία έβγαλε στο παρκέ δείγματα της αδιαμφισβήτητης ποιότητας που διαθέτει. Οι Τίμπεργουλβς βλέπουν στο πρόσωπό του τον παίκτη που θα ταιριάξει κατάλληλα στο σύστημα της ομάδας και γι αυτό θέλουν να τον φέρουν στη Μινεσότα, σε μια προσπάθεια να ανέβουν επίπεδο και να μπουν στα πλέι οφ της σεζόν 2013-2014.

Keywords
Τυχαία Θέματα